Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΣ ΣΩΡΡΑ-ΟΛΓΑ.ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κατόπιν παρακλήσεως και προτροπής συμΠολιτών μας, παρακολουθήσαμε σήμερα 28 Ιουνίου 2013 την δίκη όπου ο διαχειριστής των περιβόητων αμερικανικών ομολόγων ύψους 600 δις δολαρίων της END Α. Σώρρας δικαζόταν με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων με διάφορα κίνητρα σύμφωνα με την αναφορά της προέδρου στο κατηγορητήριο, για να διαπιστώσουμε τα τεκταινόμενα ιδίοις όμμασι και να τοποθετηθούμε δημοσίως επί αυτών. 

 

Και μας ζητήθηκε αυτό από τους συμΠολίτες και συνΈλληνες μας διότι αισθάνονται ότι το θέμα Σώρρα διχάζει τον Ελληνικό Λαό.

 

Ανταποκριθήκαμε λοιπόν άμεσα και παρακολουθήσαμε με μεγάλη προσοχή όλη την πορεία της συζητήσεως μέχρι την έναρξη της αγόρευσης του εισαγγελέα, καθʼ ότι αυτό που ενδιαφέρει τον Ελληνικό Λαό είναι τα πειστήρια, τα λεχθέντα και τα γεγονότα που παρουσιάσθηκαν στην δίκη και όχι οι ερμηνείες της έδρας και οι αποφάσεις μίας δικαιοσύνης που τόσο συχνά στις μέρες μας αποφαίνεται λάθος.

 

Πραγματικά διαπιστώσαμε βάσει των λεγομένων όλων των μαρτύρων και κυρίως των απολογιών των κατηγορουμένων Α. Σώρρα και Μ. Λαμπράκη ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την πραγματική κατάσταση του παρουσιαζόμενου κεφαλαίου και βεβαίως των νομικών και φυσικών προσώπων που το κατέχουν και/ή το νέμονται, τι σημαίνει για τον Ελληνικό Λαό αυτό και πώς μπορεί να διαμορφώσει/ επηρεάσει τόσο το παρόν όσο και το μέλλον παγκοσμίως, τα οποία και θα παρουσιάσουμε εμπεριστατωμένα και λεπτομερώς τόσο προφορικά στην εκπομπή μας «Ενώπιον του Ελληνικού Λαού» της Πέμπτης της 4ης Ιουλίου 2013 στις 6 μ.μ. στον www.vmedia.gr όσο και εγγράφως σε σχετικό μας άρθρο κατόπιν.

 

Αγαπητοί συνΈλληνες και συμΠολίτες, η γνώση είναι δύναμη και προστασία και εμείς θα την μοιραστούμε μαζί σας.

 

 

Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου