Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Διάβαση του ποταμού Έβρου από Ελληνικά στρατεύματα (Άσκηση)

Επειδή είναι είδηση μόνο όταν   κατασκευάζουν οι Τούρκοι γέφυρες για να περάσουν τον  Ποταμό Έβρο ...Εμείς σας δείχνουμε την βίαια διάβαση του Ποταμού  Έβρου των Ελληνικών Αρμάτων με όλους τους τρόπους για να χτυπήσουν τον Τούρκο που είναι παγιδευμένος στη λάσπη !













Εκπαίδευση προσωπικού της 31 Μ/Κ ΤΑΞ στην Βίαια Διάβαση Ποταμού. Η παραπάνω εκπαίδευση διεξήχθη από 17 έως 21 Ιουνίου 2013 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων, στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ».

Εκπαίδευση του προσωπικού των Μονάδων - Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΚΑΜΙΑ» στην βιαία διάβαση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου