Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Κομμουνισμός και Εκκλησία

«Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού». - Κ. Μαρξ

«Η θρησκεία είναι ένα είδος πνευματικής βότκας, όπου οι σκλάβοι του κεφαλαίου πνίγουν την ανθρώπινη μοίρα τους. Το αξίωμα του Μαρξ είναι ο θεμέλιος λίθος της μαρξιστικής σκέψεως έναντι της θρησκείας. Ο μαρξισμός αντιμετωπίζει πάντοτε όλες τις σύγχρονες θρησκείες και εκκλησίες, ως αντιδραστικά όργανα, που χρησιμεύουν για την προάσπιση της εκμεταλλεύσεως και τη νάρκωση της εργατικής τάξεως. Έχουμε χρέος να καταπολεμάμε την θρησκεία. Αυτή είναι η βάση του υλισμού και του μαρξισμού».

Β. Λένιν

Είναι πλήρως γνωστό πώς οι κομμουνιστές, όπου επικράτησαν, κατεδίωξαν την Εκκλησία και δη την Ορθόδοξη, δολοφόνησαν, έσφαξαν οτιδήποτε χριστιανικό και επέβαλλαν τον αθεϊσμό...Είναι γνωστό και σε αυτούς που τελευταίως κάνουν "ανοίγματα" στον κομμουνισμό..Ο κομμουνισμός είναι αυτός που οφείλει να μετανοήσει και όχι οι εκκλησιαστικοί φορείς να πλησιάζουν προς τον ιστορικά ανθρωποκτόνο και εχθρό της Εκκλησίας κομμουνισμό..Ας έχουν το νού τους όσοι..ξεχνιούνται..

Το 1917, λοιπόν, υπήρχαν στην Ρωσσία 179 Επίσκοποι, 56.000 Ιερείς και 79.000 Ιεροί Ναοί. Και μέχρι το 1940: α) εξοντώθησαν 151 Επίσκοποι και 49.400 Ιερείς, και β) κατεστράφησαν ή εκλείσθησαν 74.800 Ναοί. Δηλαδή, το 75% των Επισκόπων και το 90% των Ιερέων έπεσαν θύματα των αιματηρών εκκαθαρίσεων, και το 95% των Ναών αφηρέθησαν από τους πιστούς.

Πληροφορίες από άρθρο του Γ. Δημητρακόπουλου, συνταξιούχου εκπαιδευτικού.



Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή