Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

25 ευρώ (μόνο) για τους Έλληνες το εισιτήριο στα νοσοκομεία από 1η Ιανουαρίου 2014!;

Ανεβαίνει η τιμή του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία από τα 5 ευρώ στα 25 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα. Έρχεται να "γονατίσει" τους πολίτες, καθώς ενδέχεται σε 4 μήνες να βάζουν το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης άφησε...ανοικτό το ενδεχόμενο αυτής της μεγάλης αύξησής στο εισιτήριο των δημόσιων νοσοκομείων λόγω του κινδύνου να μην επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι που έχει ορίσει η τρόικα.


Το νέο πενταπλάσιο-σε σχέση με σήμερα- αντίτιμο θα καλούνται να καταβάλλουν οι πολίτες από την 1η Ιανουαρίου του 2014, ενώ αποτελεί μία από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα μας τον περασμένο Νοέμβριο.


Έτσι η πρόσβαση στη δημόσια υγεία θα γίνει δυσκολότερη για χιλιάδες πολίτες, άνεργους , συνταξιούχους, πολύτεκνους, που έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Όπως γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Δημοκρατία (φώτο) η είσοδος θα είναι δωρεάν μόνο για λαθρομετανάστες και "πρόσφυγες"!!


Πηγή1
Πηγή2

1 σχόλιο:

  1. Τά λαθροσκουπίδια σου σκατομπουμπούκο τζάμπα? Γαμώ τήν πορνομπουμπούκα σου καριόλη προδότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή