Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης σήμερα τις πρωινές ώρες..

Σε ξαφνικές ασκήσεις ετοιμότητας προχώρησαν μέσα στην νύχτα οι Ένοπλες Δυνάμεις.Την διαταγή έδωσε μέσα στη νύχτα ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ “τις πρωινές ώρες της 9ης Αυγούστου 2013, με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 5/13» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με σκοπό τον έλεγχο των ετοιμοτήτων.

Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης καθώς και του ΛΣ (ΜΥΑ)”.

Η ολοένα αυξανόμενη εμπλοκή των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος στα σχέδια , τις ασκήσεις και τις επιχειρήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, πρέπει να υπογραμμισθεί, προφανώς ο ρόλος τους έχει αναβαθμισθεί, διότι η έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην δημιουργία κάποιου επεισοδίου με τους γείτονες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου