Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αναγκαία η άμεση αλλαγή μπαταριών στα υποβρύχια που..κάθονται!

Πόσο επικίνδυνη η μη αντικατάσταση των μπαταριών των υποβρυχίων 209, ώστε να μην χρησιμοποιούνται από καθόλου έως ελάχιστα; Αρκεί να ανατρέξουμε σε δύο δυστυχήματα στο ινδικό ναυτικό, ένα το 2010 κι ένα φέτος για να καταλάβουμε ότι μ΄ αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Γιατί κάποιοι παίζουν με τις ζωές του προσωπικού όταν γράφουν ότι “η αντικατάσταση των μπαταριών δεν κρίνεται επείγουσα υπόθεση”!!!

Θα ήταν καλό να πληροφορηθούν για να μην παραπληροφορούν -για ποιους λόγους είναι ένα ζήτημα- ότι σε υποβρύχιο του Στόλου οι μπαταρίες θα έπρεπε να έχουν αλλαχθεί από το 2005 που έληξαν . Κι έχουμε 2013!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου