Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Παραλήρημα Ερντογάν κατά..φοιτητών και οικολόγων!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις δηλώσεις του προκαλεί τους φοιτητές και τους οικολόγους που εκφράζουν την αντίθεσή τους για την κατασκευή δρόμου σε δασική έκταση της Άγκυρας όπως και σε δασική έκταση της Κωνσταντινούπολης. 
Ο τούρκος πρωθυπουργός εκνευρίστηκε με κάποια πανό των φοιτητών που είχαν συνθήματα εναντίον του και κάλεσε τους οικολόγους να φύγουν από τις πόλεις να ζήσουν στα δάση!
« Είδα ένα πανό που γράφει δεν θέλουμε δρόμους αλλά δάση. Μπορείτε να φαντασθείτε πως αυτό το λένε φοιτητές. Όσοι θέλουν δάση , υπάρχουν πολλά. Αλλά δεν γνωρίζουν πως ο δρόμος είναι πολιτισμός. Αν δεν έχεις δρόμο ή νερό δεν υπάρχει πολιτισμός. Χάρη στο δρόμο αυτό πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο. Αν θέλετε δάση, να σας στείλουμε στα δάση να ζήσετε εκεί. Να μην ενοχλείτε τον κόσμο στις πόλεις».
Ο Ερντογάν εξέφρασε την άποψη πως η κυβέρνησή του θα συνεχίζει την κατασκευή των δρόμων χωρίς να δίνει καμία σημασία στις αντιρρήσεις των οικολόγων και πολλών άλλων φοιτητών. 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου