Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κλονίζεται η τουρκία - συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία - ωμή αστυνομική βία

Xθες κατά την σκληρή επίθεση της τούρκικης αστυνομίας στο Καντίκοϊ και την Άγκυρα, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του 22χρονου διαδηλωτή  επί ώρες έδινε μάχες σώμα με σώμα με τις δυνάμεις καταστολής του Ερντογάν.

Η αστυνομία επενέβη ενάντια στην ομάδα που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Τουζλουτσαγίρ της Άγκυρας ως διαμαρτυρία για τον θάνατο του Αχμέτ Ατακάν στο Χατάι. Στην Κωνσταντινούπολη η αστυνομία επενέβη με σπρέι πιπεριού και πεπιεσμένο νερό στην Κωνσταντινούπολη σε βάρος ομάδας που θέλησε να κάνει πορεία προς τα γραφεία του ΑΚΡ στο Καντίκιοϊ. Η ομάδα διαλύθηκε στους γύρω δρόμους. Αστυνομικές επεμβάσεις υπήρξαν σε Σμύρνη, Χατάι και Μερσίνα.



Ομάδα που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Τουζλουτσαγίρ στην Άγκυρα, έκανε διαμαρτυρία για τον θάνατο του Αχμέτ Ατακάν στα επεισόδια του Χατάι. Έστησαν οδοφράγματα, και όταν παρά τις αστυνομικές προειδοποιήσεις δεν διαλύθηκαν, υπήρξε επέμβαση με ΤΟΜΑ και σπρέι πιπεριού. Η ομάδα αντέδρασε βάζοντας φωτιά στα οδοφράγματα και πετώντας πέτρες.



Σύμφωνα με τα tourkikanea περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν και στο Αλτιγιόλ του Καντίκοϊ, για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του Αχμέτ Ατακάν. Η ομάδα ζήτησε επίσης να αφεθούν ελεύθερα τα άτομα που συνελήφθησαν χτες, και όταν αργότερα θέλησαν να βαδίσουν προς τα γραφεία του ΑΚΡ, επενέβη η αστυνομία. Οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά στα οδοφράγματα που έστησαν.



Με την χρήση σπρέι πιπεριού και πεπιεσμένου νερού, η ομάδα διαλύθηκε στα γύρω στενά. Κάποιοι διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες και πυροτεχνήματα στους αστυνομικούς.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου