Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Εικόνες από τη φρίκη στην Συρία!Αντάρτες αποκεφαλίζουν Σύριους μπροστά στο πλήθος!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο περιοδικό Time, οι εκτελεστές ανήκουν σε έναν πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Συρία που αντιτίθεται στο καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ, ενώ οι εκτελεσθέντες φέρεται να ανήκουν στην ομάδα Σαμπίχα που δηλώνει πίστη στο Σύριο πρόεδρο.
Η περιγραφή του φωτογράφου συγκλονίζει στο περιοδικό TIME.
«Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην πλατεία της πόλης. Τα μάτια του ήταν δεμένα. Ξεκίνησα να τραβώ φωτογραφίες. Θα ήταν η τέταρτη εκτέλεση μέσα στη μέρα που θα φωτογράφιζα. Αισθανόμουν απαίσια και αρκετές φορές ένιωσα την ανάγκη να κάνω εμετό. Το πλήθος άρχισε να ζητωκραυγάζει. Όλοι ήταν χαρούμενοι. Ήξερα καλά ότι αν προσπαθούσα να επέμβω θα με απομάκρυναν από το σημείο και η εκτέλεση θα συνεχιζόταν κανονικά. Γνώριζα καλά ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να το αλλάξω αυτό. Ήμουν μάρτυρας μιας σκηνής απόλυτης φρίκης. Συμπεριφέρονταν στον κρατούμενο σαν να ήταν ζώο. Κατάλαβα ότι τα δυόμισι αυτά χρόνια του πολέμου έχουν κάνει τον κόσμο απάνθρωπο. Τη μέρα αυτή, όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία δεν μπορούσαν να ελέγξουν ούτε τα συναισθήματά τους, ούτε τις επιθυμίες τους, ούτε την οργή τους. Δεν τους σταματούσε τίποτα», είπε και συνέχισε:
«Ανάγκασαν τον κρατούμενο να γονατίσει, τα χέρια του ήταν δεμένα και έδειχνε παγωμένος. Δύο από τους αντάρτες του ψιθύρισαν κάτι στο αυτί. Τον έπιασαν από το λαιμό, εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ήταν πιο δυνατοί από εκείνον και του έκοψαν τον λαιμό. Όλοι ήταν χαρούμενοι».


Πηγή





1 σχόλιο:

  1. Θαυμάστε πολυπολιτισμό καί μουσουλμάνους ρέ βρωμοκομμούνια. Επαγγελματίες δολοφόνους υποστηρίζεται προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή