Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Προκλητικοί οι γυφτοσκοπιανοί - χρειάζονται ηχηρή απάντηση

Μία άνευ προηγουμένου δημοσκόπηση διενεργήθηκε για χάρη των Σκοπιανών

Δημοσκόπηση για το θέμα της ονομασίας της χώρας πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια για λογαριασμό του περιοδικού Focus, με τη συντριπτική πλειοψηφία να τάσσεται κατά της πρότασης του Μάθιου Νίμιτς.
Συγκεκριμένα το ερώτημα που τέθηκε ήταν: «Η τελευταία πρόταση του Μάθιου Νίμιτς για συμβιβασμό με την Ελλάδα σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας είναι “Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Εάν με το συμβιβασμό αυτό προστατεύεται η μακεδονική εθνική ταυτότητα, είναι για εσάς αποδεκτή λύση το όνομα “Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας”;»
Το 53,6% των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά, ενώ μόλις το 37,5% απάντησε «ναι».
Μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να επαναλάβουν πως η Μακεδονία τους ανήκει…
Μεταξύ των Σλάβων ερωτηθέντων της δημοσκόπησης, το 64,8% απάντησε «όχι», ενώ καταφατικά το 29,3% . Από την άλλη, όσον αφορά τους Αλβανούς ερωτηθέντες, μόλις το 24,9% εμφανίστηκαν αρνητικοί, το συντριπτικό 59,1% τάχθηκε υπέρ της πρότασης.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε, από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.560 ερωτηθέντων.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου