Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς μεγαλώνουν οι νέοι;;Βασάνισαν γριούλα στη Λαμία για να την ληστέψουν..

Και όμως ένας ανήλικος σήκωσε το χέρι του και βασάνισε μια άτυχη γιαγούλα. Μάλιστα δεν ήταν μόνος του αλλά τον βοήθησε και ένας 26χρονος.

Όπως μεταδίδει το viotianews, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας εντόπισαν και προσήγαγαν χθές το πρωί από περιοχή της Λαμίας τον 14χρονο, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την συμμετοχή του στη ληστεία!

Της έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και την χτύπησαν αλύπητα για να τους πει που έχει τα χρήματα. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι και πήραν μαζί τους 150 ευρώ, όταν έφυγαν.

Η 84χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του 26χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δύο δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σημεία τών καιρών. Διαλύθηκαν τά πάντα. Φοβερό καί εξοργιστικό γιά τήν γιαγιά, αλλά καί ασύληπτο γιά μικρό παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή