Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αυξάνει τη δύναμή της η Ρωσία - μια καλή ευκαιρία για την Ελλάδα!

Αυξημένη κατά 15% σε σχέση με το 2012 θα είναι για τον τρέχοντα χρόνο η παραγωγή της ρωσικής αμυντικής και αεροδιαστημικής βιομηχανίας σύμφωνα με δηλώσεις του Dmitry Rogozin, αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Rogozin, ο οποίος λόγω θέσης έχει και την αρμοδιότητα της επίβλεψης της ρωσικής αμυντικής και αεροδιαστημικής βιομηχανίας, σημείωσε ότι η αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στις παραγγελίες που τοποθέτησε το υπουργείο άμυνας και οι υπηρεσίες αστυνόμευσης και ασφαλείας της Ρωσίας. Επιπρόσθετα ο Rogozin προέβλεψε ότι η ζήτηση για τα προϊόντα της ρωσικής αμυντικής και αεροδιαστημικής βιομηχανίας θα κορυφωθεί τη διετία 2015-2016.


Η άνθιση της ρωσικής βιομηχανικής παραγωγής φυσικά συναρτάται με την υλοποίηση του γιγαντιαίου προγράμματος επανεξοπλισμού των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα άρχισε το 2011 και επεκτείνεται μέχρι το 2020 προβλέποντας συνολικά τη δαπάνη 20 τρισεκατομμυρίων ρουβλίων (περί τα 620 δις δολάρια ΗΠΑ) για την προμήθεια κύριων οπλικών συστημάτων και μέσων.

Με βάση τον ισχύοντα προγραμματισμό μέχρι το 2015 θα έχει αντικατασταθεί το 30% των πεπαλαιωμένων κύριων οπλικών συστημάτων ενώ μέχρι το 2020 το ποσοστό αυτό θα έχει αυξηθεί στο 70%.


Πηγή


Σχόλιο Πελασγού : Πρωτίστως η Ρωσία θέλει να γίνει "αστακός" όσο ο κλοιός γύρω της σφίγγει..Πέραν τούτων, να μια καλή ευκαιρία για τη χώρα μας να εξοπλισθεί οικονομικά, αξιόπιστα και με καλό διαπραγματευτικό σύμμαχο (τη Ρωσία)...Προφανώς τα οπλικά συστήματα που θα πάνε για απόσυρση, με μια καλή συντήρηση θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιχμή δόρατος για τις ένοπλες δυνάμεις μας..Μην κοροϊδευόμαστε, αν αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία και πάρουμε έστω και λίγα οπλικά συστήματα (είτε αντιαεροπορικά, είτε άρματα (τα ΤΟΜΑ είναι μια καλή ευκαιρία) , είτε γιατί όχι να κάνουμε άνοιγμα σε ρωσικά αεροσκάφη) , κέρδος θα είναι και όχι ζημία.

1 σχόλιο:

  1. Πελασγέ, ποιοί προδότες θά κάνουν αυτά τά πολύ λογικά πού αναφέρεις? Αυτοί πάνε αντίθετα στήν εθνική κυριαρχία. Μόνο νά ξεπουλάνε ξέρουν μέ εντολές τών αφεντικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή