Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το σπίτι του αρχισφαγέα Ελλήνων, Κεμάλ!

Εκτός από το γεγονός πως το συγκεκριμένο δεν είναι καν σπίτι του αρχισφαγέα Εβραιότουρκου, αλλά ένα παραμυθάκι που έχουν πλάσει οι γείτονες με τους εγχώριους γραικύλους, η επίσκεψη σε αυτό του Πατριάρχη Βαρθολομαίου αποτελεί ΥΒΡΙ στα εκατομμύρια νεκρούς συμπατριώτες μας, που σφαγιάστηκαν κατόπιν εντολής του Κεμάλ!


Αν ο Πατριάρχης ξέχασε τα «κατορθώματα» του εν λόγω μακελάρη, εμείς φροντίζουμε να του υπενθυμίσουμε ένα ελάχιστο μέρος εξ αυτών, που μάλιστα αφορά Ορθόδοξο Αρχιερέα και Άγιο της Εκκλησίας μας:
ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΜΥΡΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
Αν θέλει λοιπόν να κάνει δημόσιες σχέσεις ο (κάθε) Πατριάρχης, τουλάχιστον ας μην τις κάνει πάνω σε σωρούς πτωμάτων και ερειπίων. Διότι και η ανοχή έχει τα όριά της!


Πηγή (Όπου μπορείτε να δείτε και το βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου