Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Τον "Επαναστατικό Αγώνα" βρήκαν σύμμαχο στην κυβέρνηση κατά της χρυσής αυγής

Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στον αγώνα της κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: Την ηγεσία του Επαναστατικού Αγώνα, το ζευγάρι των Νίκου Μαζιώτη και Πάολας Ρούπα, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί μετά την άδεια-φιάσκο που είχαν πάρει από τις φυλακές του Κορυδαλλού και φυσικά δεν επέστρεψαν ποτέ.

Οι συγκεκριμένοι στρέφονται με μανία στην προκήρυξή τους κατά της ΧΑ για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μιλάνε για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά την χούντα των συνταγματαρχών».

Σε αυτό παραδέxονται ότι οι ξένοι δανειστές επέβαλαν την σύλληψη των ηγετών της ΧΑ και τον εγκλεισμό στην φυλακή τριών βουλευτών και προτείνουν να αρχίσει ένοπλος αγώνας για να εκτελεστούν όλα τα στελέχη της ΧΑ (εννοεί πριν προλάβουν να εξοντωθούν στα γκουλάγκ της τρόικα από τη νεοταξική κυβέρνηση).

Στην συνέχεια στηρίζουν την κυβέρνηση για την επιλογή της λέγοντας απλώς ότι "Άργησε να τους στείλει φυλακή" και το έκανε μόνο "όταν μεταβλήθηκαν σε απειλή κατά του συστήματος το οποίο θα το αποσταθεροποιούσαν"

Εν τέλει υπόσχονται αίμα και πόνο στους εθνικιστές και υπόσχονται να δράσουν από κοινού με την κυβέρνηση για να μην μείνει "φασιστικό ρουθούνι"

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για τους νέους πολιτικούς της συμμάχους. Και εις ανώτερα...


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τά σκατά μέ τά σκατά πάνε! Ίδια σκατόφαρα, τής παγκοσμιοποίησης τών εβραιοτραπεζιτών, πού παίρνουν εντολές από τό ίδιο αφεντικό, rothchilds. Tί αναρχικοί μισθοφόροι τού σόρος, τί ή ναζιστική κυβέρνηση τών σαμαροτούρκογλων μέ τόν αρχιμασσώνο δένδια νά είναι καί ό δικηγόρος τών αφεντικών. Τυχαίο έ? Όλοι μία αλυσίδα πού αλυσοδένει τήν Ελλάδα, καί ζούμε αυτή τήν κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή