Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τουρκία : Θέλουν να ανασύρουν το αεροσκάφος τους που έπεσε πριν 17 χρόνια - κατηγορούν Έλληνα πιλότο για.."κατάρριψη"

Αθήνα: Ο δικηγόρος της κόρης του Τούρκου πιλότου, Ναΐλ Ερντογάν, που σκοτώθηκε πριν 17 χρόνια κοντά στη Χίο, υποστηρίζει ότι το αεροσκάφος του τύπου F-16 χτυπήθηκε από ελληνικό αεροσκάφος Mirage 2000 κατά την αερομαχία που είχαν.
Ο δικηγόρος εκ μέρους της οικογένειας θα καταθέσει μήνυση «για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και ο Έλληνας πιλότος». Σε σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet», αναφέρεται και το όνομα του Έλληνα πιλότου.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο δικηγόρος της οικογένειας του Τούρκου πιλότου, Μεχμέτ Εμίν Κελές, επρόκειτο να αποταθεί στην Εισαγγελία της Αθήνας.

«Τώρα που θα βγουν τα συντρίμμια θα μπορέσουμε να φθάσουμε σε σημαντικά στοιχεία για το ότι το αεριωθούμενο χτυπήθηκε και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της δίκης», είπε στην «Hurriyet» με αφορμή την είδηση ότι ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Ισμέτ Γιλμάζ είπε πως το επίσημο κράτος αποφάσισε να κάνει έρευνες και εργασίες ανάσυρσης όπως είχε ζητήσει από την κυβέρνηση η κόρη του πιλότου που σκοτώθηκε.

«Ο πρωθυπουργός (Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) έδωσε εντολή για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες. Το αεροσκάφος μας ανοιχτά της Συρίας βρέθηκε και ανελκύστηκε από τα 1.285 μέτρα. Στο Αιγαίο το βάθος είναι μόλις 400 μέτρα. Θα βγάλουμε την σορό του πιλότου μας και το αεροσκάφος μας από το βυθό της θάλασσας. Με τη βοήθεια του Θεού θα το κάνουμε αυτό», είπε.

Πηγή: «Φιλελεύθερος»
http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-ellada/45/172247/minysi-kata-tis-elladas-katathetei-oikogeneia-tourkou-pilotou#sthash.BkkZ7N3s.dpuf
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου