Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.


Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκοσμιοποίηση, και Παγκόσμια Διακυβέρνηση, είναι το ίδιο πράμα. Χάριν συντομίας γράφουμε τα αρχικά γράμματα Ν.Τ.Π.  Η παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία, τα κατάφερε να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό κάθε κράτους, μεγάλου ή μικρού, από τα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας, μέχρι το τελευταίο διευθυντή υπουργείου. Το κακό είναι ότι διέβρωσαν τους ανώτατους αξιωματούχους όλων των εξουσιών & θεσμών των κρατών της Γης, από Κυβέρνηση, Βουλή, Γερουσία, μέχρι Εκκλησία, Δικαιοσύνη,  Ένοπλες Δυνάμεις, & Σώματα Ασφαλείας. Τίποτε δεν άφησαν.
Τα  σάρωσαν όλα!!! Στην  Ε.Ε., Η.Π.Α. , ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, κ.λ.π. τα στελέχη και οι διοικούντες, είναι όλοι τους περιούσιοι.!!!
Τη Νομοθετική και Εκτελεστική εξουσία τις έχουν προ πολλού χρόνου διαβρώσει. Θέτοντας υπό τον έλεγχό τους εξουσίες και Θεσμούς των κρατών της Γης, μπορούν και ελέγχουν όλο το πλανήτη, γιαυτό ονομάζονται Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχοι της Γης.
Τη διείσδυση αυτή την κατάφεραν εδώ και πολλά χρόνια, μέσω Μασόνων, Πεφωτισμένων, και άλλων πολλών μυστικών παγκόσμιων οργανώσεων, στοών, και συνομωσιών, που λειτουργούν για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, καλουμένης και Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Εν μέσω αυτών των μυστικών οργανώσεων, εξέχουσα θέση κατέχουν,
η λέσχη Bilterberg του Rothschild, η Τριμερής επιτροπή του Rockefellers, η Κρανίο & Οστά του BUSH, και εν συνεχεία δευτερεύουσες και παρακατιανές οργανώσεις, όπως π.χ. Τάγματα Ιπποτών, Ναϊτες, Ροδόσταυροι, Τοξότες, Σταυροφόροι, OPUS DEI, ILLUMINATI, Τέκτονες-Μασόνοι, και άλλες αδελφές Τεκτονικές Σιωνιστικές, Μασονικές, μυστικές οργανώσεις, συνομωσίες, & Στοές. 
(Στοά=Ναός μυστικών οργανώσεων).
Ενδύονται με ειδικές στολές με «ποδίτσες» κατά τις μυστικές ιερές τελετές τους. Έχουν βαθμούς, και όλοι αυτοί θέλουν να μας ελέγχουν. 
Θεωρώ ότι είναι κακό, να είναι «κλειστές» οι λέσχες αυτές.
Όλοι αυτοί είναι εξαρτημένα άτομα. Δεν είναι ελεύθεροι άνθρωποι.
Είναι εξαρτημένοι από τη μυστικότητα της οργάνωσης.
Τα λαμόγια αυτά έχουν συγκεντρώσει το 95% του παγκόσμιου πλούτου. 
Όλες αυτές οι οργανώσεις και παγκόσμιες συνωμοσίες, κατάφεραν να ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Γης. (Ελέγχουν τους εφιάλτες πολιτικούς, και ΟΧΙ το Λαό). Όλες αυτές οι μυστικές οργανώσεις είναι Σιωνιστικής κατασκευής και προελεύσεως, και έχουν βαθιές ρίζες στον Σιωνισμό. Τώρα μας έφεραν τον Ρατσιστικό νόμο, για να επιβάλλουν την εξουσία τους επάνω μας, ενώ είναι οι πρώτοι διδάξαντες τον Ρατσισμό. «ZIONISM  IS A  RACISM» λέγει ο ΟΗΕ. 
Οι ορκωμοσίες των πολιτικών κατά την ανάληψη της εξουσίας, - 
(ενώ οι πολιτικοί είναι Σιωνιστές Πεφωτισμένοι, Τέκτονες, και όλο αυτό το οικοδόμημα της συνωμοσίας),- ενώπιον του Αρχιερέα της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, κατάντησαν μια κοροϊδία του Ελληνικού Λαού, και του ΘΕΟΥ, αφού οι πολιτικοί ορκίζονται στην Αγία Τριάδα να φυλάττουν πίστη στη πατρίδα, ενώ προηγουμένως έχουν δώσει βαρύτατους όρκους στον Σιωνισμό, στη Μασωνία, και στους Πεφωτισμένους, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της αδελφότητος στην οποίαν ανήκουν, και τα συμφέροντα της παγκόσμιας  Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Ωθούν την Ελλάδα σε διαμελισμό!!!    
Οι επίορκοι πολιτικοί, αυτό το κάνουν για να αναρριχηθούν στην εξουσία. Γίνονται επίορκοι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της παγκόσμιας δικτατορίας, και να απολαμβάνουν πρόσκαιρης δόξας και πλούτου. Γίνονται πρώτα Μασώνοι-Σιωνιστές, και μετά υπουργοί-Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι. Κοροϊδεύουν τον Αρχιεπίσκοπο που τους ορκίζει, και το Λαό. Δηλαδή κοροϊδεύουν το ΘΕΟ!!!
Οι μυημένοι βουλευτές πηγαίνουν στη Βουλή ΜΟΝΟ για ψηφίσουν τους νόμους σκλαβιάς των Ελλήνων στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και γιαυτό το έργο τους αμείβονται παχυλότατα από τον εξαθλιωμένο Ελληνικό Λαό, δηλαδή εμάς τους «Μακάκες»………
Πηγαίνουν στη Βουλή για να ψηφίσουν Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, πολυνομοσχέδια, μεσοπρόθεσμα, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα νόμων εις βάρος του Ελληνικού Λαού και υπέρ της ΝΤΠ.
Είναι όλοι τους πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων. Είναι σχεδόν όλοι τους Σιωνο-Μασόνοι. Θεωρούν κατόρθωμα, και τίτλο τιμής να ανήκουν σε κάποια από αυτές τις μυστικές σατανιστικές οργανώσεις των περιούσιων. Χωρίς τη Μασονία δεν θα ήταν βουλευτές, υπουργοί, Πρωθυπουργοί, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ενώ αυτοαποκαλούνται «δημοκράτες».
Ο Σημίτης είπε ΟΧΙ στους S-300 ενώ μπορούσε να οχυρώσει τη χώρα.
Γιαυτό έχουμε αυτά τα χάλια, με άμεσο κίνδυνο να χάσουμε τη πατρίδα μας, προς Σιωνισμό και Τουρκία μεριά. 
Από αυτή τη μοίρα δεν έχουν ξεφύγει ούτε τα μεγάλα και ισχυρά λεγόμενα κράτη, ακόμη και η κυβέρνηση της Γερμανίας, που το παίζει ηγέτης της Ε.Ε. ενώ είναι πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Από Καγκελάριο Μέρκελ, μέχρι Ράϊχενμπαχ & Φούχτελο, είναι όλοι τους πιόνια των παγκόσμιων αφεντικών & περιούσιων. Εάν δεν ήταν πιόνια, δεν θα ήταν εδώ Λεγεωνάριοι!
Όλοι αυτοί οι περιούσιοι Παντοκράτορες & Επικυρίαρχοι, είναι τόσο ξεφτιλισμένοι, που καταδέχονται να παίρνουν από τον συνταξιούχο των 800 ευρώ, τα 400 ευρώ. Είναι τσιφούτηδες, και καρμίρηδες, και δεν δίνουν νερό στον Άγγελό τους, λέει ο Λαός.
Γέμισαν τις χώρες της Ευρώπης με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Σε 10 χρόνια ενώ οι Μουσουλμάνοι στις χώρες της Ευρώπης θα είναι το 50% του πληθυσμού, οι περιούσιοι θα δώσουν όπλα και στους Ευρωπαίους, και στους Μουσουλμάνους, και θα γίνει αλληλοσφαγή, όπως στην Συρία. Ήδη οι Μουσουλμάνοι μετανάστες της Νορβηγίας, απαιτούν ξεχωριστό Ισλαμικό Κράτος-μέσα στη Νορβηγία-
και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή. Αυτό το μέλλον περιμένει και εμάς εδώ στην Ελλάδα.
Την επόμενη ημέρα των πολεμικών συμπλοκών, κομμάντος των περιούσιων θα εξοντώσουν τα τελευταία υπολείμματα Ευρωπαίων και Μουσουλμάνων, και θα κυριαρχήσουν στα κράτη της Ευρώπης οι περιούσιοι, αφού όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο θα είναι στα χέρια των περιούσιων. Σήμερα υποφέρουμε από πολλά κακά, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, Τρόϊκα σαν κυβέρνηση, Γερμανική ύπατη αρμοστεία, Τρικομματική Δικτατορία, φόροι, χαράτσια, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, γενοκτονία του Ελληνικού Λαού, και ανθρωπιστική κρίση. Δεν μας έφθαναν όλα αυτά, ήλθε και ο Ρατσιστικός νόμος κατά των Ελλήνων, και έδεσε το σιρόπι.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων και εδώ

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος
                                             e-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου