Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

"Δολιοφθορά" και σκοπιμότητα βλέπει ο Ερντογάν στη διαφθορά της κυβέρνησής του!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η δικαστική έρευνα για διαφθορά στο πλαίσιο της οποίας έχουν συλληφθεί δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων οι γιοί τριών υπουργών του, αποτελεί μέρος μιας "βρώμικης επιχείρησης" που διεξάγεται κατά της κυβέρνησής του και την συνέδεσε με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του καλοκαιριού.


"Καθώς εμείς αγωνιζόμαστε να βάλουμε την Τουρκία στις πρώτες δέκα χώρες στον κόσμο (...) ορισμένοι επιδίδονται σε μία προσπάθεια να σταματήσουν την ταχεία ανάπτυξή μας. Υπάρχουν αυτοί στο εξωτερικό (...) και υπάρχουν παραφυάδες τους εντός της χώρας μας", σημείωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

"Διεξάγεται μια βρόμικη επιχείρηση (...). Δεν θα αποδεχθούμε αυτούς τους πολιτικούς χειρισμούς", υπογράμμισε εξάλλου ο Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Άγκυρα μαζί με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους στην Κωνσταντινούπολη χθές, μια ημέρα μετά την σύλληψη 52 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των γιών τριών υπουργών, αποπέμφθηκαν για κατάχρηση εξουσίας, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι σε άλλες πόλεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου