Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κάλυψαν τον Βενιζέλο (όπως αναμενόταν)

Μάχη μέχρις εσχάτων έγινε στη Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στην συζήτηση, αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία, η οποία καταψηφίστηκε από την Ολομέλεια.
Στην ονομαστική ψηφοφορία, κατά της πρότασης ψήφισαν 165 βουλευτές, υπέρ ψήφισαν 132, ενώ απουσίασαν 10 βουλευτές. Κατά της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ενώ υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή τώρα που καταψηφίστηκε η πρόταση σύστασης επιτροπής για τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία ο Κος Βενιζέλος καθάρισε??? Δεν νομίζω.Εχθές στη Βουλή μιλούσε πάνω από μιά ώρα και δεν είπε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Εγώ να ήμουν στην θέση του , άν με κατηγορούσαν και ήμουν βέβαια καθαρός θα έλεγα ΝΑΙ να συσταθεί αμέσως επιτροπή ΣΗΜΕΡΑ όχι ΑΥΡΙΟ προκειμένου να αποδείξω την αθωότητά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου τούρκογλου καί καθαρός δέν γίνεται μέ τίποτα. Όσο καθαρό είναι τό σκουλήκι πού σέρνεται στήν λάσπη, άλλο τόσο καθαρό είναι καί τό σκουλήκι ό τούρκογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ?ΧΑΧΑ.ΑΣΤΕΙΕΥΌΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.Ο ΒΕΝΙ ΖΕΛΟΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΙ Κ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ Κ ΟΡΓΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή