Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο πολύς Μπαγίς κατηγορείται ότι είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλα "μαύρου χρήματος"

Πόσο πολύ Ελλάδα έχει αρχίσει να θυμίζει η Τουρκία; Μετά από την “εκρηκτική ανάπτυξη” και την “εικονική ευμάρεια” έρχεται η αποκάλυψη σκανδάλων διαφθοράς κυβερνητικων αξιωματούχων ακόμη και “πολυδιαφημισμένων” υπουργών όπως ο Μπαγίς. Ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε μαύρο χρήμα και μάλιστα...βιντεοσκοπήθηκε. Η Τουρκία του Ερντογάν αρχίζει να δέχεται ισχυρές επιθέσεις στα ίδια της τα θεμέλια.

Οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει θύελλα στη γειτονικη χώρα ,λίγους μήνες μετά από την κοινωνική εξέγερση.

Η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπιστεί η διαφθορά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα με την συμμετοχή του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υπουργών της κυβέρνησης.

Ωστόσο ο Αρίντς έκανε λόγο για «σχεδιασμένη επιχείρηση κατά το πρότυπο του ψυχολογικού πολέμου που έχει για στόχο τη φθορά της κυβέρνησης». Απέφυγε όμως να κατονομάσει αυτούς οι οποίοι κατά την άποψή του διεξάγουν ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης. Το κοινό σημείο στην Τουρκία είναι το ότι πρόκειται για αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και του ισχυρού θρησκευτικού τάγματος του χότζα Φετχουλάχ Γκιουλέν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου