Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Εγκαίνια για το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Νίκαιας!

Εκ της Μητροπόλεως

Η συμπαράσταση και η προσφορά στο ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

Η ανύστακτη φροντίδα του Ποιμενάρχου μας οδήγησε σε νέους καρπούς αγάπης προς τους χειμαζόμενους αδελφούς μας. 
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αλέξιος τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου και Κοινωνικού Φαρμακείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη καθώς και φαρμακευτική κάλυψη σε πάσχοντες, αναξιοπαθούντες, ανέργους και ανασφάλιστους αδελφούς μας.

Το έργο αυτό έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το ποίμνιο της Μητροπόλεως με αποτέλεσμα δεκάδες εθελοντές να πλαισιώσουν τη νέα αυτή δραστηριότητα. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους Ιατρούς που δέχτηκαν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους:

1. Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, Ορθοπεδικός, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.      

2. Γεώργιος Λεούσης, Παθολόγος, Διευθυντής Νομαρχιακής μονάδας ΕΟΠΥΥ Πειραιώς.

3. Γεώργιος Σολομός, Παιδίατρος, Διευθυντής Υγειονομικής μονάδας ΕΟΠΥΥ Νικαίας.

4. Παναγιώτης Κωνσταντάκος, Οικογενειακός Ιατρός, Διευθυντής Υγειονομικής μονάδας ΕΟΠΥΥ Καμινίων-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

1 σχόλιο:

  1. Σού αρέσει αυτή ή εικόνα μέ τόν ποιμενάρχη σου πρόβατο, δίπλα στόν ναζιστή τής κατοχικής συγκυβέρνησης κύριο τράγο τραγάκη? Σάς έχει σαλέψει ρέ ζώα από τά πολλά μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή