Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πρωθυπουργός της Αιγύπτου Χαζέμ Μπεμπλαουί..«Τρομοκρατική οργάνωση η Μουσουλμανική Αδελφότητα»

Φονική έκρηξη με 14 νεκρούς σε κτήριο της αστυνομίας..

«Τρομοκρατική οργάνωση» χαρακτήρισε τη Μουσουλμανική Αδελφότητα ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Χαζέμ Μπεμπλαουί, λίγο μετά τη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά κτηρίου της αστυνομίας με 14 νεκρούς.


Η Αίγυπτος έχει περιέλθει από τις αρχές του καλοκαιριού σε ένα φαύλο κύκλο βίας. Από τη μία πλευρά η νέα κυβέρνηση με επικεφαλής τον στρατό καταστέλλει αιματηρά τις διαδηλώσεις των οπαδών του Μόρσι και από την άλλη πλευρά ομάδες τζιχαντιστών, μερικοί από τους οποίους συνδέονται με την Αλ Κάιντα, εξαπολύουν τακτικές επιθέσεις κατά της αστυνομίας και του στρατού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου