Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Βουλγαρία: «Δεν υπάρχει εθνικότητα ‘Μακεδόνια’»

Το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο πήρε ακόμη μία απόφαση που συνιστά τη Βουλγαρία να γράψει στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις τον σύνδεσμο «OMO Ilinten», αναφέρει το βουλγαρικό Φόκους επικαλούμενο αναφορά των Σκοπίων.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι αυτή είναι η πέμπτη απόφαση του Δικαστηρίου του Στρασβούργου, η οποία έχει απορριφθεί- όπως και οι προηγούμενες – από τη Βουλγαρία, εξηγώντας ότι δεν υφίσταται καμία «μακεδονική εθνική μειονότητα».
Ο Κίριλ Ίβανοφ από το «OMO Ilinten», δήλωσε ότι οι νοτιοσλάβοι στη «Μακεδονία του Πιρίν» ίσως προβούν σε κάποιες αναφορές, αλλά, σημείωσε ότι εξακολουθεί να υπάρχει  κρατική πίεση στην περιοχή του Πιρίν.
«Γιατί ένας Νοτιοσλάβος ο οποίος δηλώνεται ως «Μακεδόνας» δεν μπορεί να λειτουργήσει στην πόλη, να προσληφθεί στην αστυνομία ή να εργασθεί στο δικαστήριο. Η πίεση που υπήρχε από την πρώην Κρατική Ασφάλεια, τώρα γίνεται από τη ДАНС», δήλωσε ο Ίβανοφ.

echedoros-a.gr
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΊ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΦΙΛΙΠΠΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΤΛΠ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΌΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΌΥΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΛΑΒΟΙ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.Κ ΑΝ ΔΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ,ΣΟΡΟΣ ΚΤΛΠ ΔΝ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ Κ ΑΠΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΟΤΑΝ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ-ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν χρειάζεται νά λέμε τά αυτονόητα! Ούτε νά μετράμε 1+1 πόσο κάνει! Μήν πέφτουμε στήν παγίδα τών γυφτοσκοπιανών καί επαναλαμβάνουμε συνεχώς τά ίδια. Εξάλου πήραν πολύ αέρα επειδή οί γνωστοί ελληνόφωνοι ανθέλληνες τής ναζιστικής συγκυβέρνησης, επί χρόνια διευκολύνουν τήν προπαγάνδα τους. Δέν θά έφτιαχναν καρναβάλια εάν υπήρχε γνήσια Ελληνική ηγεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή