Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

"ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΗΠΑ;.."

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ

ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΧΟΙ !!!

Αν οι απειλές Αμερικανών αξιωματούχων για στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν δεν είναι « πολιτική μπλόφα », η Ισλαμική Δημοκρατία είναι έτοιμη να δώσει « αποφασιστική »μάχη κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

"Είμαστε έτοιμοι για την αποφασιστική πόλεμο με τις ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς [του Ισραήλ]», δήλωσε ο υποστράτηγος Χασάν Firouzabadi σήμερα Τετάρτη 12/2/2014.

Το Ιράν έχει προετοιμαστεί για μια τέτοια μάχη όπως δείχουν οι συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις, είπε, τονίζοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι έτοιμες να αποκρούσουν οποιαδήποτε στρατιωτική επιθετικότητα.

Ο ανώτατος διοικητής προειδοποίησε ότι σε περίπτωση επίθεσης κατά του Ιράν, όλα τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα είναι στοχευμένα, «Προειδοποιούμε ότι εάν οι δυνάμεις μας απειληθούν με επίθεση από οποιοδήποτε έδαφος, θα χτυπήσουμε όλες τις θέσεις που ανήκουν στο εν λόγω [εδάφος], », είπε ο Firouzabadi.

Ο ίδιος είπε ότι το Ιράν δεν τρέφει εχθρότητα προς οποιαδήποτε από τις χώρες της περιοχής, αλλά «αν δεχθούμε επίθεση από αμερικανικές βάσεις στην περιοχή, αυτές θα θεωρηθούν άμεσα εχθρικός στόχος."

Ο ανώτερος διοικητής έκανε τις παρατηρήσεις ως αντίδραση στις απειλές αξιωματούχων των ΗΠΑ », τις τελευταίες εβδομάδες ότι όλες οι επιλογές, συμπεριλαμβανομένης και της στρατιωτικής δράσης, είναι πιθανές κατά του Ιράν.

Εν τω μεταξύ, ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Rouhani δήλωσε επίσης την Τρίτη ότι η ρητορική της απειλής κατά του ιρανικού έθνους είναι «άνευ αξίας και παιδαριώδης».

ΠΗΓΗ: PRESSTV
Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου