Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! “ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ – ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!''

Η απόφαση της Ουκρανίας να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία, αντί να προσπαθήσει να αρχίσει διάλογο με τον ρωσόφωνο πληθυσμό, αποτελεί “μεγάλο έγκλημα”, δήλωσε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

“Μόνο μέσω του διαλόγου, και σύμφωνα με τις δημοκρατικές διαδικασίες, και όχι χρησιμοποιώντας τις ένοπλες δυνάμεις, τα τανκς και την αεροπορία, είναι δυνατόν να υπάρξει τάξη στη χώρα”, που οδηγείται από την ουκρανική ηγεσία “στον γκρεμό”, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση.

Ο κ. Πούτιν εξαπέλυσε κεκαλυμμένη απειλή για επέμβαση στην Ουκρανία, λέγοντας “ελπίζω να μη χρειαστεί η Ρωσία να επέμβει στρατιωτικά στην ανατολική Ουκρανία, σας υπενθυμίζω ότι το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της Άνω Βουλής της Ρωσίας μου έχει παράσχει το δικαίωμα να κάνω χρήση στρατιωτικής βίας στην Ουκρανία”.

Αναφερόμενος στις τετραμερείς συνομιλίες που διεξάγονται σήμερα στην Γενεύη με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης , της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Πούτιν είπε ότι “πολύ σημαντικές” και κάλεσε την ουκρανική ηγεσία να αρχίσει διάλογο με τις ρωσόφωνες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ρωσία και η Ουκρανία θα φθάσουν σε συμβιβασμό μετά την προσάρτηση της Κριμαίας, αφού οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα.

“Είμαι βέβαιος ότι θα έλθουμε σε αμοιβαία κατανόηση με την Ουκρανία. Δεν μπορούμε να κάνουμε ο ένας χωρίς τον άλλον”, είπε.

Αναφερόμενος στις πληροφορίες ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία είπε ότι πρόκειται για ανοησίες. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί στην Κριμαία κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου