Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ... ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ!

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από αρμόδιο εισαγγελέα διέταξε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρίνος Σκανδάμης, μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών κρατουμένων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, που κατέληξε στο θάνατο του ενός.

Οι δύο Αλβανοί υπήκοοι για άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, συνεπλάκησαν σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών.

Ο ένας εξ' αυτών, με τη χρήση αυτοσχέδιου μαχαιριού, κατάφερε χτυπήματα στο συγκρατούμενό του, ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραύματα του.

Το θύμα 24 ετών εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία, ενώ ο θύτης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Παράλληλα, με την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διενεργείται και προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σφάζωνται μεταξύ τους, σκεφτείτε πόσο ''αγαπούν'' τόν Έλληνα. Όπως ακριβώς τό έδειξε τό ψώφιο σκυλί πού έσφαξε χωρίς λόγο τόν φύλακα. Ωραίο Πάσχα θά κάνει ή οικογένειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή