Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αύξηση των κυμάτων λαθρομεταναστών από το Αιγαίο!

Από την αρμόδια Διεύθυνση Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής δόθηκε στην δημοσιότητα ο συγκριτικός πίνακας με στατιστικά στοιχεία 1ου τριμήνου των ετών 2012 έως 2014, που αφορούν περιστατικά παράνομης εισόδου αλλοδαπών υπηκόων από τα θαλάσσια σύνορα.
Παράλληλα στον πίνακα αποτυπώνονται και οι αριθμοί που αφορούν την απόπειρα παράνομης εξόδου αλλοδαπών υπηκόων από τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. 

Τί προκύπτει από τα αριθμητικά στοιχεία; Ότι τα “κύματα παράνομων μεταναστών” έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους να εισέλθουν στην Ελλάδα, μέσω του Αιγαίου. Ο κλοιός στον Έβρο έχει σφίξει και αυτό οδηγεί στο Αιγαίο.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ,ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΕΙ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ Κ ΘΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΑNΟΥΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ.ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή ή αρμόδια διεύθυνση λιμενικού υποτίθεται ότι φυλάει τά θαλάσσια σύνορά μας? Αυτοί είναι οί υποδοχείς πού τούς μαζεύουν, κι έχουν έτοιμο τό μπουκαλάκι μέ τό νερό καί τό κρουασανάκι στό χέρι. Καί τούς μαζεύουν, καί τ΄ ακούνε από τά αριστερά αναρχοκαθάρματα. Κι όμως συνεχίζουν απτόητοι τό ''πατριωτικό'' τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή