Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Ζωγράφισαν» αυτοκίνητο Σλαβοσκοπιανού με πινακίδες ‘ΜΚ’


Τα σλαβικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, δημοσιεύουν ένα ‘ζωγραφισμένο’ αυτοκίνητο ενός κατοίκου από το Μοναστήρι που πήγε διακοπές στη Λευκάδα.


Το περιστατικό αναφέρθηκε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων από το Σλάβο κάτοικο του Σκοπιανού κράτους, ο οποίος δήλωσε ότι μαύρισαν την πινακίδα του αυτοκινήτου που έγραφε τα διακριτικά ‘ΜΚ’ και στα πλάγια έγραψαν το σύνθημα « MK=GR».

Σύμφωνα με την σλαβική αστυνομία των συνόρων η πινακίδα του αυτοκινήτου βάφτηκε με ψεκαστήρα χρώματος μαύρου.

Το περιστατικό σύμφωνα με τον οδηγό του αυτοκινήτου δηλώθηκε και στις ελληνικές αρχές.

http://www.echedoros-a.gr/2014/04/blog-post_1250.html

2 σχόλια:

  1. Αmber alert: μήπωs είδατε το μικρό μου αρκουδάκι; εϊναι χαθούλικο καί κάνει ολο πούφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στό μάγκα πού αποκατάστησε τήν αλήθεια! Αυτή είναι ή πιό δημοκρατική μέθοδος, ώστε νά καταλάβουν οί γυφτοσκοπιανοί ότι Ελλάδα δέν είναι οί προδότες πού τήν κυβερνούν παράνομα. Ελλάδα δέν είναι οί προδότες πού ξεπουλούν τό όνομα τής Μακεδονίας μας στούς γύφτους τών σκοπίων. Ελλάδα είναι οί Ελληνόψυχοι πατριώτες της πού αθόρυβα μαυρίζουν τήν απατεωνιά τών γυφτοσκοπιανών. Δέν θά σάς τήν χαρίσουμε τήν Μακεδονία γυφτάκια τών σκοπίων, επειδή τό αποφάσισαν τ΄ αφεντικά σας οί εβραιοσιωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή