Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η αμερικανική φρεγάτα ‘USS Taylor’ εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα


Η φρεγάτα του αμερικανικού στόλου ‘USS Taylor’, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ναυτικού των ΗΠΑ, εισήλθε στις 22 Απριλίου στη Μαύρη Θάλασσα «για την προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».


Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ  στέλνει τακτικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με τη Σύμβαση του Μοντρέ και το Διεθνές Δίκαιο.

 Η αποστολή του Taylor είναι για να καθησυχάσει τους συμμάχους του NATO, με την παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, και για την ενίσχυση και βελτίωση της διαλειτουργικότητας, καθώς εργάζεται προς την κατεύθυνση κοινών στόχων στην περιοχή, σημειώνει το δημοσίευμα.

Προσθέτει ακόμη, ότι το ‘USS Taylor’, πρόσφατα ολοκλήρωσε  τις επισκευές στη Ναυτική Βάση της Σούδας, στην Ελλάδα. Μετά από ένα γύρο θαλάσσιων δοκιμών, στις οποίες καταγράφηκαν οι επιδόσεις του σκάφους, όπως η αξιοπλοΐα του, η ταχύτητα και η ευελιξία και θεωρήθηκε αξιόμαχο.

Το Taylor ασκεί ένα ρόλο πολλαπλών αποστολών στην περιοχή του 6ου Στόλου των ΗΠΑ με πράξεις που συμβάλλουν στην περιφερειακή ασφάλεια στη θάλασσα, προβαίνει σε διμερείς και πολυμερείς εκπαιδευτικές αποστολές και υποστηρίζει τις επιχειρήσεις του NATO και κινείται σε ολόκληρη την περιοχή, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

http://www.echedoros-a.gr/2014/04/uss-taylor.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου