Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μαλαισία..15χρονη βιάσθηκε από 38 άνδρες στην Μαλαισία!


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον αποτροπιασμό που προκαλεί η πράξη του ομαδικού βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 15 ετών από 38 άνδρες!

Η αστυνομία της Μαλαισίας έχει συλλάβει 13 άνδρες και αναζητεί και άλλους υπόπτους μετά την καταγγελία ότι ένα 15χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από 38 άνδρες σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα, όπως αναφέρει σήμερα ο τοπικός Τύπος.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Astro Awani και η εφημερίδα The Star αναφέρουν ότι η επίθεση σημειώθηκε στο βόρειο κρατίδιο Κελαντάν στις 20 Μαΐου όταν το κορίτσι αφού συναντήθηκε με μια φίλη της αναγκάστηκε από κάποιους άνδρες να μπεί σε μια άδεια καλύβα, στέκι τοξικομανών της περιοχής.

Οι άνδρες τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο επί ώρες.
Η αστυνομία ερευνά επίσης αν θύμα βιασμού έπεσε και η 17χρονη φίλη της.


Η επίθεση αυτή έχει προκαλέσει την οργή των οργανώσεων προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών. Εξάλλου στελέχη ενός μουσουλμανικού κόμματος, το οποίο κυβερνά το κρατίδιο, δήλωσαν ότι η πρότασή τους να υιοθετηθούν οι διατάξεις του ισλαμικού νόμου (χουντούντ), που προβλέπει αυστηρές ποινές, θα αποθαρρύνει τους επίδοξους εγκληματίες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τον διοικητή της αστυνομίας του Κελαντάν, αναφέρουν ότι την έφηβη βίασαν 38 άνδρες. Η ομοσπονδιακή αστυνομία δεν έχει σχολιάσει την υπόθεση.

Αρκετοί από τους άνδρες που έχουν συλληφθεί έχουν βρεθεί θετικοί στην αμφεταμίνη, επισημαίνει ο Τύπος. Η εφημερίδα The New Strait Times σημειώνει ότι ένας άνδρας και οι δύο έφηβοι γιοι του είναι μεταξύ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, θα μπορούσε να έχει αναληφθεί δράση, αν οι χωρικοί είχαν καταγγείλει την παρουσία των τοξικομανών στην περιοχή.

Στη Μαλαισία σχεδόν 3.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στην αστυνομία το 2012, ενώ στο 52% των περιπτώσεων θύματα ήταν κορίτσια μικρότερα των 16 ετών, όπως επισημαίνουν τα στοιχεία της αστυνομίας.

Όσοι κρίνονται ένοχοι για βιασμό καταδικάζονται σε έως και 30 χρόνια κάθειρξη και μαστιγώσεις, όμως πολλοί άνθρωποι, κυρίως μέσω του Διαδικτύου ζητούν να επιβάλλονται αυστηρότερες ποινές.

«Παρατηρούμε μία αύξηση των βιασμών διότι τα αγόρια μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου πιστεύουν ότι μπορούν να ασκούν βία», δήλωσε η Σούρι Κέμπε της οργάνωσης Αδελφές στο Ισλάμ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου