Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Αλλοδαπός έκλεβε τάματα και τα πουλούσε στην Αλβανία


Ένας 37χρονος αλλοδαπός έκλεβε τάματα από τις εικόνες Ιερών Μονών της Καστοριάς και στη συνέχεια τα πουλούσε στην Αλβανία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος αφαίρεσε τον Ιούνιο διάφορα τάματα από τις εικόνες της Ιερής Μονής Αγίας Παρασκευής Βασιλειάδας Καστοριάς και της Ιερής Μονής Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Καστοριάς.

Τα κλοπιμαία πουλήθηκαν στην Αλβανία έναντι του χρηματικού ποσού των 1.600 ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη του 37χρονου, πριν από λίγες ημέρες, διότι διέρρηξε τα παγκάρια της Ιερής Μονής Αγίας Παρασκευής στη Βασιλειάδα αφαιρώντας περίπου 900 ευρώ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου