Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ρουκέτες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ ! Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις!


Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) απαγόρευσε όλες τις πτήσεις των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών προς το Ισραήλ για τις επόμενες 24 ώρες, για λόγους ασφαλείας.

Αρχικά η εταιρεία Delta είχε ανακοινώσει ότι διακόπτει μέχρι νεωτέρας τις πτήσεις της από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για εκτοξεύσεις ρουκετών στην περιοχή αυτή.

Αμέσως μετά η US Airways ακύρωσε τις πτήσεις 797 από το Τελ Αβίβ για τη Φιλαδέλφεια και 796, από τη Φιλαδέλφεια για το Ισραήλ. Στον ιστότοπο της εταιρείας United Airlines ανακοινώθηκε επίσης ότι η πτήση της από το Νιούαρκ για το Τελ Αβίβ ακυρώθηκε διότι δεν υπήρχε "διαθέσιμο" αεροσκάφος.

Η FAA αποφάσισε να απαγορεύσει τις πτήσεις επικαλούμενη πληροφορίες που κάνουν λόγο για εκτοξεύσεις ρουκετών σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ωστόσο ότι η απαγόρευση αφορά μόνο τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τους New York Times, ένα αεροπλάνο με κατεύθυνση προς Ισραήλ ενώ πετούσε πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο, επέστρεψε για προληπτικούς λόγους πίσω στο Παρίσι.

Ισραηλινοί αξιωματικοί ισχυρίζονται ότι είναι ασφαλείς οι πτήσεις πάνω από το Ισραήλ. Ο πύραυλος που είχε πιθανώς ώς στόχο το αεροδρόμιο, κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή και προκάλεσε ευρύτατες ζημιές σε δυο σπίτια. 

Σημειωτέον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το αεροδρόμιο γίνεται στόχος επιθέσεων, όμως μέχρι τώρα το αντιπυραυλικό σύστημα του Ισραήλ, το Iron Dome, κατάφερε να τους αποκρούσει. Πιστεύεται ότι οι πτήσεις θα συνεχίσουν κανονικά αφού παρέλθει το 24ωρο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου