Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Γέροντας Παϊσιος..«Ο διάολος σήμερα έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς χριστιανούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους τη μασωνία»!

Κήρυξαν πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας!
Όψιμοι πολιτικοί διώκτες της Εκκλησίας σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις!
Οι μεν (ΝΔ) επιδιώκουν διακαώς να καταργήσουν την αργία της Κυριακής, οι δε (ΣΥΡΙΖΑ) προτείνουν μεταξύ άλλων, στη συντονισμένη αλλά απεγνωσμένη προσπάθεια αποδόμησης της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα, την κατάργηση της μισθοδοσίας των κληρικών και την ανάληψη της μισθοδοσίας από ειδικό φόρο πιστών (!!!).
Και οι δύο κομματικές παρατάξεις συναγωνίζονται για το ποιος θα ευαρεστήσει περισσότερο τα κέντρα του μυστηρίου της ανομίας, εντός και εκτός Ελλάδος... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εξαιρούνται οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις του υπάρχοντος πολιτικού δημοκρατικού συστήματος από τον κατ’ εξοχήν κανόνα αποστασίας από το λειτουργικό πλαίσιο που έχει ορίσει ο τριαδικός Θεός!
Βέβαια όλοι εκ των ανωτέρω, μηδενός εξαιρουμένου, αποσκοπούν στο πώς ταυτόχρονα θα υφαρπάξουν την ψήφο των ανυποψίαστων Ορθοδόξων Χριστιανών, προκειμένου να συνεχίσουν το εργολαβικό έργο της σήψης και της διαφθοράς που έχουν αναλάβει για λογαριασμό τεκτονικών στοών και μιαρών λεσχών, οι οποίες γι’ αυτούς παραμένουν στο απυρόβλητο! Απολαμβάνουν οι στοές όχι μόνο θα λέγαμε την επιβεβλημένη έξωθεν ανοχή αλλά και την ανάλογη πολιτική στήριξη στην παράνομη λειτουργία τους (βλ. άρθρο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ)!
Πολλοί εξ αυτών λοιπόν ανοικτά και απροκάλυπτα, όπως προσφάτως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αλέξης Τσίπρας, δύο ηγετικά στελέχη διαφορετικών πολιτικών ιδεολογιών, δηλώνουν πως είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν ακόμη και με το διάολο για το καλό δήθεν της χώρας! Μα ήδη το κάνουν θα επισημάναμε με λόγο παρρησίας. Και μάλιστα ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους αυτής τις τελευταίες δεκαετίες νοούνται η απόγνωση, η απογοήτευση, η απελπισία, η αβεβαιότητα, και εν γένει η εμφανής δυστυχία στο σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού... Και τα στοιχεία τούτα χαρακτηρίζουν ακριβώς το συνεχές φλερτ και τη στενή σχέση που είχαν και εξακολουθούν να έχουν με το διάολο μ’ αντάλλαγμα φυσικά την εξασφάλιση της κοσμικής εξουσίας!
Και για να ακριβολογούμε μη τυχόν και παρεξηγηθούμε θα υπενθυμίσουμε δύο μόνο φανερές συνεργασίες των ανωτέρω με το διάολο! Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι γνωστό ότι συμμετείχε στη συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Ήταν δηλαδή προσκεκλημένη στην μυστική αυτή τράπεζα του διαβόλου που στόχο έχει την Παγκόσμια Κυβέρνηση... Ο δεύτερος, νυν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε γνωστός ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα από τη συμμετοχή του σε πάρτι ανωμάλων (κίναιδων-ομοφυλοφίλων) και την απροκάλυπτη στήριξή του στα δήθεν «ανθρώπινα» δικαιώματά τους, δηλαδή στη νομιμοποίηση της ψυχασθένειάς τους!!! Ως εκ τούτου για ενίσχυση και συνέχεια της συνεργασίας τους με το διάολο έχουμε να κάνουμε...
Οι συγκεκριμένοι πολιτικοί ταγοί το λένε φυσικά για να δείξουν πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για την Ελλάδα! Λανθάνουσα γλώσσα αλήθειες λέει, αναφέρει όμως σοφή λαϊκή ρήση. Ως εκ τούτου η φράση αυτή στην κυριολεξία δείχνει ( κι άλλωστε με τις δηλώσεις τους και τις θέσεις τους περίτρανα το αποδεικνύουν) ότι δεν λογαριάζουν αξίες, ιδανικά και παραδόσεις, δεν λογαριάζουν την ένδοξη ιστορία του τόπου, δεν λογαριάζουν νόμους και κανόνες... μπροστά στον εγωκεντρισμό τους! Μεταβάλλουν ήθη και έθιμα του τόπου, καταρρακώνουν αξίες και ιδανικά, ξηλώνουν κάθε τι που θυμίζει τον Ιησού Χριστό, υπερασπίζονται τη βλασφημία του Θεού (βλ. θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ και στάση της ΝΔ (δηλώσεις υπουργού πολιτισμού) για τη βλάσφημη παράσταση Corpus Christi)! Καταλαβαίνετε καλοί μου χριστιανοί πως απλά πλέον οι πολιτικοί μας ταγοί αποθρασύνθηκαν περαιτέρω και ευθαρσώς υπερασπίζονται την ήδη συνεργασία τους με το μυστήριο της ανομίας και τον εκπεσόντα άγγελο του Κυρίου τον διάολο...  
Και για τα λέμε με το όνομα τους τα πράγματα σήμερα οι εκφραστές και τα όργανα του διαόλου είναι όλοι αυτοί που λυμαίνονται το μόχθο των πολλών. Είναι αυτοί που σώνει και καλά θέλουν να μετατρέψουν τους λαούς σε ελεγχόμενους σκλάβους και να καταντήσουν τη γη σε κολαστήριο από το οποίο αντί για δοξολογίες και ευχαριστίες προς το Δημιουργό Τριαδικό Θεό θα ακούγονται βογγητά πόνου και θλίψεις...   
Είναι όλοι αυτοί που υποκινούν κρίσεις οικονομικές και επιβάλλουν δυσβάστακτους φόρους για να φτωχύνουν το λαό τους και να κάνουν πιο πλούσια τα αφεντικά τους. Αυτοί που υποκινούν πολέμους με το δήθεν πρόσχημα της τρομοκρατίας και με την προπαγάνδα βυθίζουν ολάκερους λαούς στην ανασφάλεια λυμαίνοντας τις περιουσίες τους! Αυτοί που γράφουν στα παλαιά υποδήματά τους διεθνείς συμφωνίες για να επιτίθενται σε όλους αυτούς που αρνούνται και απορρίπτουν τη συνεργασία μαζί τους. Αυτοί ταυτόχρονα είναι εκείνοι που μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση του λειτουργικού πλαισίου του διαόλου με την κοινωνική αποδοχή της πορνείας, τη νομιμοποίηση της μοιχείας, με την νομιμοποίηση του φόνου (έκτρωση), με την αποποινικοποίηση της βλασφημίας των θείων, με τη νομιμοποίηση της ανωμαλίας! Και μάλιστα τα συμπεριλαμβάνουν στα συντάγματα και τους νόμους των χωρών...
Είναι όλοι αυτοί που κατάφεραν να απομονώσουν τον Έλληνα Χριστιανό στα τείχη της εγωπάθειας, της ιδιοτέλειας και του συμφέροντος. Αλλοίωσαν έννοιες όπως το φιλότιμο, τη φιλοξενία, το θυσιαστικό πνεύμα, την ανδρεία και την παλικαριά του που αναδείκνυαν ήρωα και υπόδειγμα προς μίμηση τον Έλληνα σ’ άλλους λαούς και έθνη! Στη θέση τους ανέδειξαν τον εύκολο πλούτο μέσω της σήψης και της διαφθοράς και την αρχή της μίζας!
Ας μην κρυβόμαστε καλοί μου χριστιανοί, οι πολιτικοί μας σχεδόν στο σύνολό τους ανεξαρτήτως ιδεολογίας είναι τυφλά όργανα και υποχείρια ενός πονηρού παρασκηνίου που δρα κυρίως εκτός Ελλάδος! Είδατε ποτέ τους πολιτικούς άνδρες να στρέφονται κατά των Μασωνικών στοών; Κάθε άλλο μάλιστα! Θα μείνει αλησμόνητη η απόφαση του Κ. Καραμανλή τη δεκαετία του 1950 με την οποία επέβαλλε φόρο σε ιερούς ναούς και μοναστήρια υπέρ της ελεύθερης ανέγερσης μασωνικών στοών, δηλαδή ναών του Εωσφόρου!!!  
Να λοιπόν γιατί ο γέροντας Παϊσιος έλεγε με απλότητα ότι ο διάολος σήμερα έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς χριστιανούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους τη μασωνία! Μέσα από την απλή αυτή σοφή ρήση του γέροντα Παϊσίου μπορεί να ερμηνευθεί το γιατί Χατζηδάκηδες, Κουράκηδες, Τσίπρηδες, Τσατσόπουλοι, Βενιζέληδες και κάθε καρυδιάς καρύδι ανέδειξαν την προδοσία στα πιστεύματα του ελληνικού λαού σε υπέρτατη πολιτική τέχνη! Γιατί είναι ολοφάνερο πλέον γιατί οι δυστυχείς πολεμούν λυσσωδώς την Ορθόδοξη Εκκλησία... Μέσα στο πλαίσιο αυτό βέβαια μπορεί να κατανοήσει κανείς γιατί οι μεταπατερικοί, οικουμενιστές εκκλησιαστικοί παράγοντες, λαϊκοί και κληρικοί μοχθούν και επιμένουν σε αποτυχημένους διαλόγους εντυπωσιασμού που αποσκοπούν να δώσουν άλλοθι στους σύγχρονους διώκτες του χριστιανισμού.
Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

http://ellinonea.blogspot.gr/2014/07/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου