Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο Ερντογάν..τρελάθηκε - "Δεν μιλάω στον Ομπάμα"

Ερντογάν μαινόμενος: "Δεν ξαναμιλάω στον Ομπάμα"!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι έχει σταματήσει να μιλάει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο τηλέφωνο, απαντώντας έτσι σε δημοσιεύματα που θέλουν τον αμερικανό πρόεδρο να “μην σηκώνει το τηλέφωνο”.

Οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκία δοκιμάζονται όλο και συχνότερα και ο Ερντογάν μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι -το φιλοκυβερνητικό ATV- αποκάλυψε ότι “στο παρελθόν μιλούσα άμεσα με τον Ομπάμα.Τώρα μιλούν οι υπουργοί Εξωτερικών”. Ο Ερντογάν δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν επιτέθηκαν στην Συρία!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι έχει τηλεφωνικές επαφές με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν.

Η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα - Ερντογάν έγινε στις 20 Φεβρουαρίου. Ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωσή του είχε κατηγορήσει τον Ερντογάν ότι διαστρέβλωσε το περιεχόμενο της συνομιλίας!

Ο Ερντογάν διατηρεί υψηλούς τόνους και εναντίον του Ισραήλ κατηγορώντας το για “κρατική τρομοκρατία” και γενοκτονία των Παλαιστινίων, κατηγορώντας παράλληλα τις ΗΠΑ ότι “υπερασπίζονται την δυσανάλογη αντίδραση του Ισραήλ”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου