Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Κερατέα - Κρανίου τόπος - Ανυπολόγιστη η καταστροφή που άφησε στο πέρασμά της η πυρκαγιά..


 Εικόνες καταστροφής στη Σάκκα και στη Λάκιζα, μετά τις πυρκαγιές του Σαββάτου
- Η φωτιά έκαψε δέντρα, χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια
- Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της Κερατέας που πάλευαν να προστατεύσουν τα σπίτια τους

Μόνο... στάχτη άφησε πίσω της η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε το Σάββατο το μεσημέρι και ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής, τέθηκε υπό έλεγχο σήμερα το πρωί.

Παντού εικόνες καταστροφής. Τόσο στη Σάκκα, όσο και στη Λάκιζα, κάηκαν χιλιάδες στρέμματα πράσινου με δέντρα, χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε τρία μέτωπα με διαφορά λίγο περισσότερο από μισή ώρα. Πρώτα στην περιοχή Σάκκα, μετά τον Προφήτη Ηλία και στη συνέχεια στη Λάκιζα. Η εκτίμηση της Πυροσβεστικής είναι πως πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση.


Κάτοικος της περιοχής ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο της φωτιάς είπε στο Newsit ότι: "Στον οικισμό μας τουλάχιστον δεν κινδύνευσαν σπίτια. Είμαστε στην Διψέλιζα Κερατέας. Φύσαγε πολύ, είχε νοτιά και γι' αυτό η φωτιά πήγε στα δύσβατα. Είναι απάτητα μέρη εδώ. Πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από την Σάκκα, δηλαδή έχει διανύσει τουλάχιστον 30 χιλιόμετρα. Υπάρχει άλλο ένα μέτωπο μέσα στη ρεματιά".

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου