Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η Samsung αρνείται περιπτώσεις εργασίας παιδιών σε εργοστάσια προμηθευτών της στην Κίνα



Η Samsung κοινοποίησε τον ετήσιο Κοινωνικό Απολογισμό της για το 2014 στον οποίο τονίστηκαν οι αθέμιτες πρακτικές των Κινέζων συνεργατών της εταιρίας.

Το μόνο που ανακοινώθηκε στον ετήσιο απολογισμό, είναι ότι στον έλεγχο που έκανε η
Samsung, βρήκε ότι οι 55 από τους προμηθευτές δεν παρείχαν εξοπλισμό ασφαλείας στους εργαζομένους και ότι οι υπερβολικές ώρες εργασίας ήταν αναμενόμενες.

Επίσης, σε έλεγχο 100 προμηθευτών της Samsung, η εταιρία δήλωσε ότι δεν εντοπίστηκαν δείγματα εργασίας ανηλίκων.

Ωστόσο ο οργανισμός με έδρα την Νέα Υόρκη, China Labor Watch που ερευνά τις συνθήκες εργασίας στην Κίνα, ισχυρίζεται ότι ο προμηθευτής Shinyang Electronics στη Dongguan, προσέλαβε παιδιά και ανήλικους μαθητές για να επιτύχει τους στόχους παραγωγής κατά τη διάρκεια περιόδου υψηλής ζήτησης.

Η Samsung απαντώντας στις δηλώσεις στελέχους της China Labor Watch για τις παραπάνω κατηγορίες, δήλωσε ότι θα ερευνήσει επειγόντως τους ισχυρισμούς και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα όπου κρίνεται απαραίτητο.

Η εταιρεία σημειώνει ότι το 90% από τα τμήματά του που παράγονται σε δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής της, μπορεί να προσφέρει συνθήκες εργασίας παγκόσμιας κλάσης.

http://www.e-pcmag.gr/news/i-samsung-arneitai-periptoseis-ergasias-paidion-se-ergostasia-promitheuton-tis-stin-kina
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου