Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Iron Dome: Κάτι… ύποπτο στην κλοπή σχεδίων από Κινέζους;


Σχέδια και ντοκουμέντα σχετικά με το σύστημα Iron Dome φέρονται να έκλεψαν Κινέζοι χάκερς από τα ηλεκτρονικά αρχεία τριών ισραηλινών εταιρειών που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του εν λόγω αντιβαλλιστικού συστήματος.

Οι χάκερς διοχέτευσαν κακόβουλο λογισμικό στους κεντρικούς υπολογιστές των εταιρειών και έτσι απέσπασαν τα στοιχεία. Οι εταιρείες που χτυπήθηκαν είναι η Rafael, η Elisra Group και η Israel Aerospace Industries. Τα στοιχεία κλάπηκαν το διάστημα 2011-2012 και αφορούν το σύστημα Iron Dome III αλλά και τα υπό εξέλιξη UAV των Ισραηλινών.

Οι Ισραηλινοί δεν είχαν δημοσιοποιήσει την κλοπή, η οποία ήρθε τώρα στο φως από έναν Αμερικανό ειδικό διαδικτυακής ασφάλειας, τον Μπράιαν Κρέμπς, ο οποίος βασίστηκε σε στοιχεία της αμερικανικής Cyber Engineering Services Inc.

Ο Κρέμπς απέστειλε επιστολές στις τρείς εταιρείας ζητώντας τους να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα στοιχεία. Έλαβε απάντηση μόνο από την Israel Aerospace Industries, η οποία χαρακτήρισε το γεγονός «παλαιό» και τόνισε ότι έχει λάβει τα μέτρα της για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Εδώ αρχίζει βέβαια η υπόθεση και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Με κίνδυνο όσα ακολουθήσουν να μην αποτελούν τίποτε λιγότερο από… θεωρίες συνωμοσίας, έχουν αρχίσει ήδη και κυκλοφορούν «σενάρια» για την εντός ή εκτός εισαγωγικών απώλεια των τεχνολογικών αυτών δεδομένων!

Οι θεωρίες (;) αυτές επικεντρώνονται στη θεαματική βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στην Κίνα και το Ισραήλ τα τελευταία χρόνια, ενώ υπενθυμίζεται και η επιθυμία των Ισραηλινών να πουλήσουν το σύστημα αερομεταφερόμενου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου τύπου Phalcon (το πούλησαν τελικά στην Ινδία), μια εξοπλιστική προμήθεια που μπλοκαρίστηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η «θεωρία» θέλει τους Ισραηλινούς και τους Κινέζους να έχουν συμφωνήσει την κλοπή (!) ως τον τρόπο που αφενός θα παρακάμψει τις δεδομένες αντιρρήσεις της Ουάσιγκτον και δεύτερον θα προκαλέσει ζημιά στην ισραηλινή αμυντική βιομηχανία στην Ινδία όπου έχει θεαματική παρουσία, της οποία μεγάλος εχθρός είναι η Κίνα…

Στοιχεία για να επαληθεύσουν τα σενάρια που ακούγονται ΔΕΝ υπάρχουν και όσο απουσιάζουν, τέτοιες θεωρίες μπορούν να διακινούνται ακόμα και από αυτούς που στόχο έχουν να «παρεμβάλουν» την ανάπτυξη των σχέσεων των εμπλεκόμενων χωρών μεταξύ τους.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Α. ΒΑΡΒΑΡΑΣ, Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ
    ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΤΡΟΛΑΚΙ.ΠΕΤΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΊΣ ΤΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΡΩΝΙΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΊ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Κ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Κ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ ΤΟΥ.:-D ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΗΘΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΧΑΧΑ ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρέ μαλάκα 12.02 αμφιβάλεις καί ειρωνεύεσαι? Όλη ή ιστορία μας έχει αμέτρητα τέτοια γεγονότα μέ θαύματα. Πρόσφατα παραδείγματα καί μαρτυρίες βετεράνων τού μεγάλου ΟΧΙ, άκουσες ποτέ νά σου διηγηθούν? Αλλά πού νά βρείς εσύ τούς βετεράνους παππούδες μας, αφού δέν έχεις καμμία σχέση μέ τήν Ελλάδα λαθροέποικε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή