Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Μουσουλμανική εκπαιδευτική τηλεόραση για τα παιδάκια...πως να εκπαιδεύσετε τους αυριανούς φασιστοταλιμπάν !


Ανήλικο αγόρι μαθαίνει να εκτοξεύει ρουκέτα
Αποτροπιασμό, σοκ και μεγάλο προβληματισμό εγείρει το βίντεο που εμφανίζει ένα ανήλικο αγόρι, μόλις οκτώ χρόνων, να εκτοξεύει την πρώτη του ρουκέτα και μάλιστα να παροτρύνεται, ακόμη και να επιβραβεύεται από δύο ενηλίκους.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε παραλία της Λιβύης και αυτό που πραγματικά σοκάρει εξίσου με το θέαμα ενός μικρού αγοριού να χειρίζεται το πανίσχυρο όπλο είναι οι επευφημίες και το φιλί στο μάγουλο που λαμβάνει ως επιβράβευση μόλις εκτοξεύει τη ρουκέτα.


http://cdnapi.kaltura.com/index.php/extwidget/openGraph/wid/1_zx3oa8oa


http://www.zougla.gr/kosmos/article/aniliko-agori-ma8eni-na-ektoksevi-rouketa


Υ.Γ. - Τώρα που έμαθε να ρίχνει και ρουκέτα, να του δώσουν και ένα πιστόλι Μάγκνουμ να το πάρει μαζί του στο σχολείο, και αν η δασκάλα του δεν του βάλει "καλό" βαθμό, αμέσως να της ρίξει μιά-δυό γιά να τιμωρηθεί η "άπιστη" δασκάλα που δεν πίστεψε στις ικανότητές του !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου