Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Σύνορα Τουρκίας με Βουλγαρία: Ένας ακόμα φράχτης..


Νέο φράχτη στα σύνορά της με την Τουρκία υψώνει η Βουλγαρία, ώστε να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών, μέσω της χώρας αυτής, στο έδαφός της. Σύμφωνα με το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών στόχος του φράχτη θα είναι να σταματήσει η «εισαγωγή τρομοκρατών», όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε.

Ο φράχτης θα έχει συνολικό μήκος 130 χλμ. και θα λειτουργήσει συνδυαστικά με παλαιότερα τοποθετημένο φράχτη, μήκους 240 χλμ. Στόχος των Βούλγαρων είναι να εξοικονομήσουν, με τον τρόπο αυτό, ποσό της τάξης του 1,36 εκατ. δολαρίων, το οποίοι δαπανούν μηνιαίως για να φρουρούν τα σύνορά τους με την Τουρκία, τον υπ’ αριθμό ένα εισαγωγέα ψυχών, στην περιοχή.

Μόνο πέρυσι περισσότεροι από 10.000 λαθρομετανάστες, κυρίως Σύροι, εισήλθαν, μέσω Τουρκίας, στη Βουλγαρία. Λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή οι Βούλγαροι φοβούνται ότι σύντομα θα υποχρεωθούν να αντιμετωπίσουν κύματα λαθρομεταναστών και προετοιμάζονται καταλλήλως, καθώς φοβούνται ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες θα παρεισφρύσουν στη χώρα τους και εξτρεμιστές ισλαμιστές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου