Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Γερμανία: Οργή για Κατάρ / δίνει και όπλα στους Κούρδους


Το Κατάρ κατηγόρησε ανοιχτά ως χρηματοδότη του ISIL o Γερμανός υπουργός Ανάπτυξης, Γκερντ Μίλερ. «Αυτή η σύγκρουση έχει τη δική της ιστορία. Οφείλουμε να θέσουμε το ερώτημα ποιος εξοπλίζει και χρηματοδοτεί το ISIL. Η απάντηση είναι το Κατάρ. Πρέπει να απαντήσουμε στο ISIL και τους υποστηρικτές του», είπε ο Μίλερ μιλώντας στο γερμανικό δίκτυο ZDF.

Η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολίασε τις δηλώσεις του υπουργού της. Αντίθετα, οργισμένη ήταν η αντίδραση του Κατάρ, το οποίο αρνήθηκε, αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει, ότι υποστηρίζει τους ισλαμιστές στην Συρία και το Ιράκ. Τον περασμένο Μάρτιο ο Αμερικανός υφυπουργός Οικονομικών Ντέιβιντ Κοέν, υπεύθυνος για θέματα οικονομικής ενίσχυσης της τρομοκρατίας, είχε αναφερθεί στην υποστήριξη του Κατάρ προς τις ισλαμιστικές ομάδες που μάχονται στην Μέση Ανατολή.

Είναι γνωστό ότι το Κατάρ, αλλά και η Τουρκία, ενίσχυσαν με κάθε τρόπο, με όπλα και χρήμα, κυρίως, τις ισλαμιστικές ομάδες που μάχονταν, αρχικά, στην Συρία και κατόπιν και στο Ιράκ. Οι δύο αυτές χώρες υποστήριξαν επίσης την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο, αλλά και τη Χαμάς και την Ισλαμική Τζιχάντ στη Γάζα. Ακόμα και Ταλιμπάν από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχουν βρει καταφύγιο στο Κατάρ.

Σε κάθε περίπτωση, η Γερμανία πρόκειται να αναμιχθεί πιο ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης του ISIL. Η αρχική πρόθεση των Γερμανών ήταν να στείλουν στους Κούρδους μόνο στρατιωτικό εξοπλισμό, αλλά όχι οπλισμό. Τώρα φαίνεται πως η απόφασή τους αυτή αναθεωρείται και οι Κούρδοι θα λάβουν και γερμανικά όπλα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου