Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Κωνσταντινούπολη: Περιοδικό καλεί τους Τούρκους να καταταχθούν στο ΙΚΙΛ.


«Οι άνθρωποι σε όλη την Τουρκία συγκλονίστηκαν από την είδηση ότι ανώτερα στελέχη του περιοδικού «Tevhid», που είναι γνωστό για τη συγγένεια... που έχει με το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε»-ΙΚΙΛ, έκανε έκκληση για τζιχάντ στους υποστηρικτές και αναγνώστες του, σε εκδήλωση που διοργάνωσε για τις πρόσφατες εορτές της ‘Eid’ [έναρξη ραμαζανιού] τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Το ριζοσπαστικό ισλαμικό περιοδικό «Tevhid», το οποίο τελεί υπό τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, λόγω των εξτρεμιστικών απόψεων του και την υποστήριξη που εκφράζει για την τρομοκρατική οργάνωση του ΙΚΙΛ, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αντιπαράθεση με την τελευταία περίπτωση, όπου ομιλητές του, εξέφρασαν επαίνους για τους τρομοκράτες του ΙΚΙΛ σε ομιλία που καταγράφηκε σε βίντεο, σημειώνει η τούρκικη εφημερίδα.
Το θέμα έγινε γνωστό με δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο όπου αναγράφεται ότι η εκδήλωση έγινε για βοηθήσουν τους τζιχαντιστές στη Συρία και στο Ιράκ, για να «καταταγούν» στο πλευρό του ΙΚΙΛ, όσοι επιθυμούν να πολεμήσουν για τον Αλλάχ.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου