Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Απέπλευσε η Φρεγάτα Σαλαμίς για τη Λιβύη με Ομάδα της ΜΥΚ να είναι με το δάκτυλο στη Σκανδάλη !

Η φρεγάτα   μας  απέπλευσε από το ναύσταθμο βάζοντας Ρότα   προς την Τρίπολη της Λιβύης, προκειμένου να παραλάβει το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας  ενώ οι μάχες στη πόλη και στα τα περίχωρα μαίνονται με  τα διυλιστήρια της Λιβύης  και τις αποθήκες καυσίμων να έχουν παραδοθεί στη πυρά !

 Βατραχάνθρωποι της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών επιβαίνουν  στη Φρεγάτα με οπλισμό και μέσα ικανά να προσφέρουν προστασία στους Διπλωμάτες και στους Υπαλλήλους της Πρεσβεία μας στη Τρίπολη αν χρειαστεί κατά την αποχώρηση τους …Εξάλλου διαθέτουν και  αρκετή εμπειρία !

 Το ΥΠΕΞ  ενημερώνει ότι όλοι οι Άνθρωποι της Πρεσβείας μας είναι καλά στην υγεία τους !
Να σημειωθεί ότι Γαλλικό Πολεμικό προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να εκκενώσει την Γαλλική Πρεσβεία  και υπάρχει αίτημα στο Ελληνικό ΥΠΕΞ να δοθεί  χώρος  και προστασία για την αποχώρηση και του προσωπικού της Γαλλικής Πρεσβείας !

Αλήθεια τι κατάφεραν κάποιοι και μαζί με αυτούς και εμείς  να διαλύσουμε μια χώρα  βυθίζοντάς την στο χάος και την φτώχεια, μια χώρα που δεν  είχε ποτέ  δημοκρατία όπως την εννοούν οι Δυτικοί αλλά είχε εξασφαλίσει στο λαό της φαγητό και καθαρό νερό !

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου