Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης Ελλήνων από τη Λιβύη


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής η επιχείρηση εκκένωσης Ελλήνων πολιτών, καθώς και πολιτών άλλων χωρών, από το λιμάνι της Τρίπολης στη Λιβύη, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην περιοχή.


Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη φρεγάτα "ΣΑΛΑΜΙΣ" με την υποστήριξη οργανικού ελικοπτέρου και κατάλληλα εξοπλισμένης ομάδας της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στη φρεγάτα έχουν επιβιβαστεί 186 συνολικά πολίτες, εκ των οποίων 77 είναι από την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της ελληνικής πρεσβείας), 12 από την Κύπρο, 78 από την Κίνα, 10 από το Ηνωμένο Βασίλειο, 7 από το Βέλγιο, 1 από τη Ρωσία και 1 από την Αλβανία.

Η φρεγάτα κινείται προς το λιμάνι του Πειραιά, όπου αναμένεται να καταπλεύσει το πρωί του Σαββάτου.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΊ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.ΣΧΕΔΟΝ ΟΊ ΔΙΠΛΟΙ.ΦΕΡΤΕ Κ ΑΛΛΟΥΣ Ο...... ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή