Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Προσωπικά μπλεγμένος ο Ερντογάν στα όπλα της MIT για τους τζιχαντιστές


Προσωπικά είχε εμπλακεί στην υπόθεση των φορτηγών TIR της ΜΙΤ που φέρεται να μετέφεραν όπλα στους ισλαμιστες -τζιχαντιστές αντάρτες της Συρίας. Άλλη μια υποκριτική συμπεριφορά της Τουρκίας έρχεται στο φως,παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τις ερευνες.

Συμφωνα με όσα έρχονται στο φως στην Τουρκία 5 άτομα της Στρατοχωροφυλακής τέθηκαν εκτός καθηκόντων, στο πλαίσιο στης δικαστικής έρευνας για την υπόθεση των φορτηγών TIR, που συνοδεύονταν από στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας (της ΜΙΤ) στα Άδανα. Μεταξύ των ατόμων αυτών είναι και ο Διοικητής της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Στρατοχωροφυλακής στο νομό της Άγκυρας, αντισυνταγματάρχης, Erdal Turna    

Στο μεταξύ, έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ  Ερντογάν  παρενέβη προσωπικά, προκειμένου να παρεμποδίσει της έρευνας στα προαναφερθέντα φορτηγά, που συνοδεύονταν από αξιωματούχους της MIT και λέγεται ότι μετέφεραν όπλα για τους αντάρτες στη Συρία, αποκαλύπτει η εφημερίδα Cumhurıyet. 

Ο εισαγγελέας κ. Azız Takcı, που ανακρίνεται για την υπόθεση, κατέθεσε ότι ο Διοικητής τον Αδάνων του είχε ζητήσει να αφήσει ελεύθερα τα φορτηγά, κατ’ εντολή του Τούρκου Πρωθυπουργού.

Η τουρκική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τα φορτηγά που εντοπίστηκαν προ μηνών μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στους Τουρκομάνους της Συρίας.και αποδίδει το ξεσκέπασμα της υπόθεσης ως μια συνωμοσία της λεγόμενης ''παράλληλης δομής'' - του ιμάμη Γκιουλέν. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου