Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εφιαλτικές στιγμές για 20χρονη στα Γιάννινα..από δύο επίδοξους βιαστές


Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία κοπέλα, σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων, όταν δέχθηκε την επίθεση δύο αγνώστων, οι οποίοι επιχείρησαν να την βιάσουν.
Ήταν περίπου μισή ώρα, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Η εικοσάχρονη κινούνταν στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα. Επέστρεφε στο σπίτι της.
Σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου, πριν προλάβει καλά καλά να καταλάβει τι είχε συμβεί, δέχθηκε την επίθεση δύο ανδρών.
Το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με όση δύναμη διέθετε. Για καλή της τύχη, στις φωνές της και την έκκληση για βοήθεια, προσέτρεξε ένα ζευγάρι, που τυχαία περνούσε από το ίδιο σημείο.
Οι δύο άγνωστοι, στη θέα των νέων που έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα, τράπηκαν σε φυγή.
Η εικοσάχρονη ήταν σε κατάσταση σοκ. Το ζευγάρι τη συνόδευσε μέχρι το σπίτι της.
Τις επόμενες ώρες, μοιράστηκε την τραγική εμπειρία που είχε, με λίγους φίλους της. Ο φόβος της ήταν τέτοιος που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά των δύο άγνωστων ανδρών. Γι' αυτό που είναι σίγουρη όμως, είναι ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.
Η ίδια απέφυγε να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία. Το μόνο που θέλει είναι να ξεχάσει τον εφιάλτη.

sportsioannina.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου