Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αίσχος: Ιερόσυλοι βεβήλωσαν με κόπρανα εικόνες του Χριστού


Αγανάκτηση και απέραντη οργή προκαλεί η απερίγραπτη κίνηση αγνώστων, οι οποίοι βεβήλωσαν χυδαία εικόνες του Χριστού στην εκκλησία της Ανάληψης, στη Νίδα των Ανωγείων της Κρήτης.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, ένας βοσκός που πέρασε από την Εκκλησία διαπίστωσε την απερίγραπτη ύβρη, αφού άγνωστοι είχαν αφοδεύσει και είχαν ουρήσει παντού μέσα στον χώρο, έχοντας αλείψει όλες τις φωτογραφίες με κόπρανα.


Σε μία εικόνα μάλιστα, είχαν γράψει: "Φάτε σκ..α κερνάει ο Δίας", ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι ενώ υπήρχε ένα μικρό παγκάρι, οι ιερόσυλοι δεν το παραβίασαν, πράγμα που αποδεικνύει πως είχαν ένα και μοναδικό σκοπό, που δεν ήταν άλλος από τη φριχτή αυτή πράξη.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι κτηνοτρόφοι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να καλέσουν την αστυνομία, αλλά φρόντισαν να μεταβούν στο σημείο και να καθαρίσουν το Εκκλησάκι.
Μέχρι στιγμή, ο δράστης ή οι δράστες της αποτρόπαιας αυτής πράξης δεν έχουν γίνει γνωστοί.


anogi.gr

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑNΟΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕΤΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.Κ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ..ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν δινω ονομα στους δραστες γιατι δεν ξερω!Χαρακτηριστικα ομως θα πω,πως οποιοι κι αν ειναι,ειναι ατομα με στερημενο νου,φανατισμενα,ακαλλιεργητα,προτογονα και γενικα διαθετουν ολα εκεινα τα "χαρισματα" του οπαδου!!Τωρα για το τι ψυχη θα παραδωσουν,"οποιος σπερνει ανεμους,θα θερισει θυελλες"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άς υποθέσουμε ότι είναι δωδεκαθεισταί όπως αναφέρει τό άρθρο, χωρίς νά θέλω νά πιστέψω κάτι τέτοιο...........γιατί τά κωπρόσκυλα πού σχολιάζουν σέ ετούτη τήν ιστοσελίδα καί βρίζουν κοροιδευουν οτιδήποτε χριστιανικό δέν καταδικάζουν αυτό τό τερατούργημα? Πού είσαστε κρυμμένοι ρέ ψευτοέλληνες? Πρακτοράκια τών κψλοεβραίων! Όποιοι καί άν είναι ή τιμωρία πού αρμόζει είναι κατά τόν ίδιο τρόπο νά τούς κάνουμε κάθε ημέρα στήν βρωμόφατσά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή