Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Κοσοβάροι επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία για το χατίρι της «μαμάς» Αμερικής


Η κυβέρνηση του????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Κοσόβου, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, λόγω του ρόλου της τελευταίας στην κρίση της Ουκρανίας.


Ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσόβου Ενβέρ Χοτζάι δήλωσε ότι το Κόσοβο, με την απόφαση αυτή, ευθυγραμμίζεται με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες που λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία αποφάσισαν να επιβάλουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

“Η απόφαση αυτή είναι στο πλαίσιο της διατήρησης της διεθνούς τάξης και συντάσσεται με την καταδίκη σχετικά με την καταπάτηση ενός κυρίαρχου και ανεξάρτητου κράτους, της Ουκρανίας,” συμπλήρωσε ο Χοτζάι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση αυτή, επιβεβαιώνει ότι το Κόσοβο είναι σταθερός εταίρος των ευρωατλαντικών συμμάχων του.

Η κυβέρνηση του Κοσόβου δεν διευκρίνισε σε τί ακριβώς αφορούν οι κυρώσεις που επέβαλε κατά της Ρωσίας.

Η Ρωσία θεωρείται ισχυρός υποστηρικτής της Σερβίας στη διαφορά που έχει αυτή σχετικά με την ανεξαρτησία του Κοσόβου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου