Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Φρίκη δίχως τέλος με φοιτήτρια τζιχαντίστρια


Μια 21χρονη Βρετανίδα φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι- Η γυναίκα φοράει μπούργκα και την ιατρική ρόμπα- Βρίσκεται στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Ράκα της Συρίας.

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια 21χρονη Βρετανίδα φοιτήτρια ιατρικής. Η κοπέλα φωτογραφίζεται φορώντας μπούργκα και την ιατρική ρόμπα, ενώ στα χέρια της κρατά ένα κομμένο κεφάλι! Πιο πίσω από την φοιτήτρια στέκονται δύο μικρά παιδιά.

Η 21χρονη ανέβασε την συγκλονιστική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο twitter, όπου έχει πάνω από 800 ακόλουθους, αναφέρει ότι το όνομά της είναι Bint Osama και ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός στο πλευρό των τζιχαντιστών, στη πόλη Ράκα της Συρίας, που αποτελεί το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους (IS). Πιστεύεται ότι η φοιτήτρια «πήρε» το επίθετο Osama για να συνδεθεί με τον πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Η φοιτήτρια τοποθέτησε την μακάβρια φωτογραφία ως προφίλ της στο διαδίκτυο και δίπλα έγραψε ότι κάνει τη δουλειά των ονείρων της ως «γιατρός στο πλευρό των τρομοκρατών»! Δεν παρέλειψε δίπλα στο μήνυμά της να βάλει χαμογελαστά ανθρωπάκια και καρδούλες.


Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sunday Telegraph», η 21χρονη έχει τώρα αποσύρει την επίμαχη φωτογραφία από τον λογαριασμό της, αλλά και στο παρελθόν ή ίδια είχε αναρτήσει φωτογραφίες ακρωτηριασμένων στρατιωτών και εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στους «Δίδυμους Πύργους».

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους λογαριασμούς τουλάχιστον εξήντα γυναικών στο διαδίκτυο για τις οποίες πιστεύεται ότι βρίσκονται στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Ράκα, για να μπορέσουν να εντοπίσουν τις δραστηριότητές τους.

Η κυβέρνηση Κάμερον έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι όσοι Βρετανοί έχουν πάρει μέρος σε αποκεφαλισμούς και σφαγές, θα διώκονται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα τρομοκρατίας, αν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

protothema.gr

3 σχόλια:

  1. το όνομά της είναι Bint Osama ........μουσουλμανα ειναι τι Βρετανιδα και πρασινα αλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ Κ ΟΝΟΜΑ.ΟΠΩΣ Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΑΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑIΣΟΥΣ ΚΛΕΙ ΠΡΙΝ..ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ Κ ΑΠΤΑ ΖΩΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου Βρετανίδα! Ένα δίποδο απολίτιστο ισλανοκτήνος είναι ρέ πού διψάει γιά αίμα. Βρυκόλακες είναι γαμώ τό μυαλό σας τό κλούβιο δέν ανήκουν στό ανθρώπινο είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή