Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Παγκόσμια φρίκη: Τζιχαντιστές πούλησαν μια γυναίκα μαζί με το παιδί της για μόλις… 12 δολάρια!


Οι ιστορίες για τη φρίκη των Τζιχαντιστών που έρχονται στη δημοσιότητα δεν σταματούν να σοκάρουν.

Σύμφωνα με την εφημαρίδα «Το Βήμα», η Άμσα είναι μία από τις εκατοντάδες γυναίκες Γιαζίντι από το βόρειο Ιράκ που αιχμαλωτίστηκαν πριν πωληθούν σε άνδρες ως λάφυρα πολέμου.

Βλέπετε, οι Tζιχαντιστές αναβιώνουν ένα αρχαίο έθιμο που ήθελε τους ηττημένους σκλάβους και τις γυναίκες τους να ανήκουν πια στους νικητές.

«Με κρατούσαν αιχμάλωτη σε μία σκοτεινή αίθουσα μαζί με εκατοντάδες άλλες γυναίκες και κορίτσια. Κάποια από τα κορίτσια δεν ήταν πάνω από πέντε χρόνων. Μια ημέρα ένα κορίτσι δέκα ετών χωρίστηκε από τη μητέρα της, επειδή μία ομάδα ανδρών αποφάσισαν να αγοράσουν το κορίτσι».

Η Άμσα πωλήθηκε σε έναν 50χρονο άνδρα έναντι μόλις… 12 δολαρίων! Κανονικά, η αξία της θα ήταν αρκετά μεγαλύτερη, αλλά η Άμσα ήταν έγκυος και είχε ήδη έναν γιο 21 μηνών. Οι Tζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είχαν ήδη εκτελέσει τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια της.

Η ίδια θυμάται χαρακτηριστικά: «Ένας 50χρονος άνδρας με σκούρα γενειάδα ήρθε να με αγοράσει. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα δεν ήθελα να ζω πια».

Ο 50χρονος τη χτυπούσε και την ταπείνωνε καθημερινά. Η Άμσα κατάφερε, τελικά, να δραπετεύσει, παίρνοντας μαζί και το γιο της, αλλά οι πληγές της δεν έκλεισαν ποτέ.

Τα λόγια της σοκάρουν: «Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Αλλά εγώ δεν έχω τη δύναμη να συνεχίσω. Αυτή τη στιγμή, θέλω απλά να πεθάνω».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου