Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αμβρόσιος: τα εγγονάκια σας θα γίνουν γιουσουφάκια!


“Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι “οικονομικοί Μετανάστες” στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται! Έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: “28η Οκτωβρίου …2034! Η άλωση της Ελλάδος ή Η κατάκτηση της Ευρώπης ή Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ……” Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και …”γιουσουφάκια”! Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!» Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει στο μήνυμά του ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος!

http://olympia.gr
Πηγή

4 σχόλια:

  1. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΩΣΗΦ.
    ΕΒΡΑΪΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΙΜΠΡΑΗΜ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ,
    ΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΚΤΛ.

    ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ,
    ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

    Ο Αμβρόσιος έρχεται στην επικαιρότητα ΚΑΙ με μιαν άλλη ιδιότητά του, αυτή του «επιχειρηματία», και είναι ο «πυρήνας» μιας ομάδας επιχειρηματιών οι οποίοι στηρίζουν με σημαντικά κεφάλαια τις επιλογές του.

    Οι επιχειρηματίες αυτοί δραστηριοποιούνται στους τομείς της ναυτιλίας, των κατασκευών, των ειδών διατροφής, της τουριστικής βιομηχανίας και των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.
    Ορισμένοι εξ αυτών ελέγχουν επιχειρήσεις που απλώνουν τις δραστηριότητές τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

    Ετσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τη μία ημέρα εγκαινιάζει την καθέλκυση ενός ελληνόκτητου πλοίου στην Κίνα και την άλλη ενός εργοστασίου παγωτών στη Νέα Υόρκη.

    Το τελευταίο εγχείρημα του κ. Αμβροσίου είναι η δημιουργία της επιχείρησης Μετόχι ΑΕ, που κατασκεύασε συνεδριακό κέντρο στην περιοχή του Ελαιώνα στο Διακοφτό και στη θέση Μετόχι.
    Το κέντρο αυτό είναι δυναμικότητας 300 συνέδρων και 110 κλινών.

    Η υλοποίηση της σημαντικής αυτής επένδυσης απαίτησε συνολικά κεφάλαια 8 εκατ. ευρώ. Το ένα τέταρτο αυτών των κεφαλαίων προσέφερε ο κ. Αιμιλιανός Τιμιάδης μητροπολίτης Συληβρίας, ενώ η Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου παραχώρησε έκταση 50 στρεμμάτων που βρίσκεται στην μαγευτική παραλία του Κορινθιακού.

    Ο Αμβρόσιος δεν σταμάτησε εκεί. Επιστράτευσε επιχειρηματικούς παράγοντες της περιοχής. Καθήκοντα προέδρου της εταιρείας Μετόχι ΑΕ ανέλαβε ο Τάκης Κουνινιώτης. Διευθύνων σύμβουλος είναι ο δρ Βασ. Κούτσης, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και γενικός διευθυντής της Astakos Terminal ΑΕ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
      ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.

      Διαγραφή
  3. Γιατί αισθάνωνται σήμερα σεβαστέ Αμβρόσιε τά παιδιά τήν Ελληνικότητά τους, ή ότι βαπτίστηκαν χριστιανοί ορθόδοξοι? Δέν χρειάζεται νά δούμε τί θά γίνει τό 2034, ό αφελληνισμός τους έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πρίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή