Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

«Βασιλεύει» η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας: πορνεία στην μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι για λίγα ευρώ, ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες, απειλές σχεδόν σε καθημερινή βάση.



Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων λένε ότι όλη αυτή η κατάσταση φοβίζει ιδιαίτερα τους τουρίστες οι οποίοι αντικρίζουν τριτοκοσμικές εικόνες και κάποιοι από αυτούς έχουν υπάρξει και θύματα.

Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι η κάμερα του STAR εντόπισε μία από τις οροθετικές ιερόδουλες που είχε συλλάβει η αστυνομία το 2012 να κάνει... πάλι πιάτσα ανάμεσα στον κόσμο. 

Σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσας, στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν δρόμοι όπου δεν μπορείς να περπατήσεις ακόμη και την ημέρα, καθώς εκεί «κυκλοφορούν» το εμπόριο ναρκωτικών,το παραεμπόριο των κλεμμένων και οι απειλές.

Την ίδια στιγμή, στην Καισαριανή μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιό της έζησαν τον τρόμο στα χέρια των ληστών.

Δυστυχώς δεν στέκονται όλοι τυχεροί, όπως είχε σταθεί η μητέρα του δημοσιογράφου του STAR Β.Γκούμα, όταν άγνωστοι διαρρήκτες άνοιξαν με λοστό την πόρτα, μπήκαν στην μονοκατοικία που διαμένει, άρπαξαν ότι τους φάνηκε πολύτιμο και εξαφανίστηκαν. 

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Στήν πολυπολυτισμική Αθήνα τού πράκτορα λαθροκαριόλη καμίνη? Δέν γίνωνται αυτά. Υπερβολές γράφεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΘΗΝΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ.ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή